Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Focus ST

NOUL FORD FOCUS ST
 
Performanta testata pe pista si eficienta remarcabila, tehnologie avansata si design de ultima ora: noul Focus ST iti ofera toate acestea intr-un singur pachet senzational. 
 
Cu un exterior restilizat si sculptat in mod exceptional si cu o cabina mai eficienta si mai sofisticata, acesta este cel mai rafinat Focus ST fabricat vreodata. 
 
Acest model din noua generatie integreaza o gama larga de tehnologii remarcabile. De exemplu, Ford SYNC 2 cu comanda vocala si ecran tactil de 8” iti permite sa controlezi sistemele de navigatie, divertisment si climatizare ale masinii, cu ajutorul vocii sau al atingerilor. 
 
O gama larga de motoare de ultima generatie iti ofera o combinatie bine echilibrata de putere si economie de combustibil, incluzand un motor pe benzina de 2,0 litri si 250 CP si, pentru prima data pe un Focus ST, un puternic motor diesel de 185 CP.
 
Tehnologie cu optiune de comanda vocala
 
Ford SYNC 3 iti permite sa fii conectat in permanenta si sa controlezi telefonul, muzica, sistemul de navigatie si climatizarea cu ajutorul unor comenzi vocale intuitive sau al ecranului tactil color de 8”.
 
Poti chiar sa soliciti o lista cu restaurantele locale rostind, pur si simplu, „I'm hungry” (Mi-e foame) sau poti accesa Ghidul Michelin pentru te ajuta sa alegi locuri unde sa mananci sau hoteluri si sa faci rezervarile necesare. 
 
Conectivitatea Wi-Fi este disponibila prin intermediul hotspoturilor, cu un modem USB, iar Asistenta de urgenta Ford te poate ajuta automat sa apelezi serviciile de urgenta, in cazul unui accident.
 

O gama de motoare de inalta performanta furnizeaza echilibrul perfect intre putere si consum redus; printre ele se numara o versiune pe benzina, de 2,0 litri si 250 de cai putere, dar si o motorizare diesel (disponibila pentru intaia oara pe Focus ST) care furnizeaza 185 CP.

Pentru mai multe informaţii ne poţi contacta la următoarele  coordonate:    

Carbenta COM SRL, Showroom Oradea

Şoseaua Borşului nr. 32D, 410605

Tel: 0359.450.490

E-mail: vanzari@fordcarbenta.ro

 

Carbenta COM SRL, Showroom Deva

Calea Zarandului nr. 28, 330182

Tel: 0254.220.181

E-mail: office@fordcarbenta.ro

Experienţa la volan Performanţă şi eficienţă Siguranţă
 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design