Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Galaxy

Comoditate

Scaune care asigura sprijin suplimentar… si care iti pot oferi un masaj

Noile scaune multi-contur sunt disponibile pentru sofer si pasagerul din fata si sunt complet reglabile din proiectare. Drept urmare, acestea pot asigura sprijin suplimentar acolo unde ai nevoie si iti pot oferi chiar si un masaj, ajutandu-te sa ramai odihnit in timpul calatoriilor lungi. Scaunele multi-contur sunt disponibile, de asemenea, cu climatizare, astfel incat sa poti seta temperatura perfecta.

Ajutor pentru a respecta limita de viteza

Sistemul de asistenta inteligenta pentru controlul vitezei (ISA) este conceput pentru a-ti spori controlul avut asupra vitezei, permitandu-ti sa te concentrezi asupra drumului. Mai intai, camera sistemului de recunoastere a indicatoarelor rutiere (TSR) detecteaza automat limita de viteza curenta (daca este activat), apoi sistemul ajusteaza setarea vitezei maxime la limita respectiva.

Pornesti masina prin simpla atingere a unui buton

Nu mai este nevoie sa folosesti cheia. Trebuie doar sa actionezi butonul de pornire Ford Power in timp ce tii ambreiajul apasat (sau pedala de frana pentru modelul cu transmisie automata) si motorul prinde viata.

Seteaza temperatura ideala

Un sistem puternic de incalzire, ventilatie si climatizare (HVAC) te ajuta sa mentii un mediu calduros sau racoros. Climatizarea cu zona dubla de control (standard la seriile Trend si Titanium) iti permite sa reglezi temperatura pentru sofer si pentru pasagerul din fata. Iar cu optiunea de sistem HVAC auxiliar, poti chiar sa selectezi temperatura perfecta pentru pasagerii de pe al treilea rand, cu beneficii si pentru cei de pe al doilea rand.

Hayon cu deschidere hands-free

Daca ai mainile ocupate iar noul Galaxy detecteaza in apropiere tocul cheii KeyFree, nu trebuie decat sa misti piciorul sub bara de protectie din spate si hayonul se va deschide sau se va inchide automat.

Sistemul Key-free inseamna mai putine griji

Sistemul Ford KeyFree iti permite sa incui si sa descui masina fara sa scoti cheia din buzunar sau din poseta. Acesta iti este de ajutor atunci cand ai mainile ocupate cu altceva.

Utilizarea in comun a masinii, fara probleme, cu ajutorul caracteristicii MyKey®

Ford MyKey® iti permite sa setezi limita maxima de viteza, un semnal care sa atraga atentia asupra purtarii centurii de siguranta si chiar volumul sistemului audio. Aceasta tehnologie este conceputa pentru a-ti asigura linistea atunci cand imprumuti masina unui prieten sau unui membru al familiei, deoarece poti programa restrictiile dorite pentru cheia respectiva. Poti pastra personal cheia de „admin” si chiar sa ai mai multe exemplare din ambele chei, daca doresti.

Curata parbrizul rapid cu Quickclear

Aceasta dotare inteligenta este creata pentru a-ti permite sa pornesti rapid in diminetile geroase. Nu trebuie decat sa atingi un buton si filamente extrem de subtiri se vor supraincalzi pentru a curata parbrizul de gheata, ceata si abur, precum si pentru a ajuta la dezghetarea stergatoarelor. Sistemul actioneaza in cateva secunde, chiar si la temperaturi negative.

Ford SYNC 2. Tehnologie hands-free si cu ecran tactil avansata

Sistemul Ford SYNC 2 din urmatoarea generatie iti permite sa conectezi telefonul mobil si playerul MP3 in regim wireless. Poti controla muzica, telefonul, sistemul de navigatie si climatizarea cu ajutorul unor comenzi vocale simple si intuitive sau prin intermediul ecranului tactil color de 8”.

Trebuie doar sa spui ce doresti...
Cu ajutorul Ford SYNC 2 poti solicita o lista cu restaurantele locale rostind, pur si simplu, „Imi este foame”* sau poti accesa Ghidul Michelin pentru a te ajuta sa alegi si sa faci rezervarea. Conectivitatea Wi-Fi este disponibila prin intermediul hotspot-urilor, cu un modem USB. Iar sistemul include Asistenta de urgenta Ford, care poate apela automat serviciile de urgenta in eventualitatea unui accident (consulta pagina Siguranta si securitate).

*Ford SYNC 2 este disponibil doar in limba enleza.

Ford Easy-Fuel alimentare fara probleme

Acest sistem face sa fie practic imposibila alimentarea gresita a vehiculului, deoarece duza pompei pur si simplu nu se va potrivi. Si pentru ca Easy-Fuel este un sistem fara buson, nu o sa mai ai de-a face niciodata cu un buson murdar.

Sunet de inalta fidelitate

Un sistem audio cu noua difuzoare se afla in pachetul de dotari standard Ford SYNC 2 si asigura claritate exceptionala a sunetului in intreaga masina. Un sistem premium optional, cu radio DAB, iti ofera o experienta de sunet superioara si include 12 difuzoare Sony.

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design