Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Galaxy

Experienta condusului

Incredere chiar si in conditii schimbatoare

Sistemul cu tractiune integral inteligenta (AWD) poate determina cata aderenta, cat balans in viraje si ce nivel de reactie sunt necesare in conditii de vreme uda, uscata sau cu gheata si pe teren schimbator. Tehnologia este una inteligenta, asa ca poate comuta tractiunea pe puntea din fata sau din spate, in functie de cerinte. Iar acest sistem de „cuplu la cerere” asigura o manevrabilitate exceptionala si eficienta imbunatatita.

Vizibilitate sporita, din ambele parti

O camera discreta plasata in partea din fata a vehiculului, transmite o imagine pe ecranul afisajului multifunctional al masinii, astfel incat sa poti vedea vehiculele, biciclistii sau pietonii care vin din ambele parti. Aceasta noua tehnologie optionala se dovedeste de nepretuit atunci cand iesi dintr-un spatiu de parcare ingust sau cand te afli pe un drum aglomerat si unde vederea laterala iti este obstructionata.

Intrari si iesiri din parcare fara stres

Cu ajutorul mai multor tehnologii, sistemul de asistenta activa la parcare face mai mult decat sa te directioneze in locurile de parcare paralela. Sistemul de asistenta la iesirea din parcare (POA) te ajuta si sa iesi din acestea. Sistemul pentru parcare perpendiculara (PPA) poate sa detecteze daca masina are loc intr-un anumit spatiu si te directioneaza in locul respectiv. Sistemul de asistenta la parcare laterala (SPA) te atentioneaza, de asemenea, daca exista obstacole

Directie servoasistata care reactioneaza la orice situatie

Directia servoasistata electric (EPAS) se ajusteaza automat la viteza de rulare si la conditiile de drum. La viteze reduse, sistemul face ca rotirea volanului sa fie mai usoara, imbunatatind manevrabilitatea. La viteze ridicate, cand ai nevoie de control mai mare, directia devine mai rigida. Acum, cu ajutorul controlului impotriva devierii de la cursul normal, EPAS ia, de asemenea, in calcul, vantul care bate din fata si alte conditii de drum, in timp ce controlul activ reduce vibratiile nedorite resimtite la nivelul volanului.

Un plus de control in cazul pornirilor in rampa

Sistemul de asistenta la pornirea din rampa impiedica temporar rularea in spate sau in fata atunci cand pornesti din panta. Sistemul functioneaza prin mentinerea presiunii la nivelul sistemului de franare pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, asigurandu-ti mai mult timp si control atunci cand muti piciorul de pe pedala de frana pe cea de acceleratie. Acest sistem este, de asemenea, util cand opresti si pornesti autovehiculul pe suprafete alunecoase.

Suspensie avansata, pentru deplasare si manevrabilitate excelente

Noua si avansata suspensie spate multi-brat, combinata cu o suspensie fata cu lonjeroane McPherson imbunatatita, asigura control excelent asupra rotilor si o calitate superioara a deplasarii. Drept urmare, masina ofera manevrabilitate sensibila la comenzi in orice situatie de drum.

Pilot automat autoadaptiv

Cu ajutorul pilotului automat autoadaptiv, alegi viteza cu care doresti sa te deplasezi, iar sistemul o va mentine constanta. Daca senzorul RADAR incorporat detecteaza un vehicul in fata, acesta va incetini masina pentru a mentine o distanta prestabilita. De indata ce drumul din fata este liber, sistemul va accelera pana la viteza aleasa.

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design