Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Galaxy

Putere

EcoBoost: putere si eficienta fara compromisuri

Doua variante de motor pe benzina EcoBoost utilizeaza o combinatie de injectie directa a combustibilului si un sistem cu turbocompresor, pentru a oferi niveluri remarcabile de performanta si economie: 

Un nou motor EcoBoost de 1,5 litri pe benzina se alatura gamei revolutionare EcoBoost, asigurand un nivel redus al emisiilor si economie de combustibil remarcabila, de 6,5 litri/100 km, impreuna cu o putere dezvoltata de 160 CP. 

Motorul EcoBoost de 2,0 litri dezvolta o putere de 240 CP. Un sistem „sound symposer” special proiectat iti permite sa auzi in cabina zgomotul distinct al motorului atunci cand accelerezi puternic.

O gama larga de optiuni diesel

Preferi un motor diesel? Un motor TDCi avansat de 2,0 litri iti ofera trei variante de putere: 150 CP, 180 CP si 210 CP bi-turbo. Fiecare motor incorporeaza cea mai recenta tehnologie pentru a imbunatati puterea, cuplul si economia, reducand in acelasi timp emisiile.

Schimbator cu manete: bucura-te de schimbari rapide ale treptelor de viteza in cazul transmisiei automate

Regasindu-se in mod normal pe masinile sport de inalta performanta, comenzile de schimbare automata, cu padele, sunt disponibile cu ambele variante de transmisii: PowerShift si automata cu 6 trepte. Aceasta tehnologie inspirata de masinile de curse faciliteaza schimbarea rapida si fara efort a treptelor de viteza. Si deoarece comenzile cu padele sunt montate pe volan, poti schimba treptele mai eficient atunci cand virezi.

Trei tipuri de transmisie cu 6 trepte de viteza

In cazul noului Galaxy, poti alege dintre trei transmisii diferite. Cutia de viteze manuala, cu 6 trepte, dispune de o capacitate ridicata de cuplu si asigura schimbari uniforme, precise ale treptelor de viteza. Aceasta dispune, de asemenea, de o capacitate ridicata de cuplu si de puncte de schimbare atent ajustate, pentru a oferi putere si eficienta maxime. Exista, de asemenea, optiunile de tractiune integrala si transmisie Ford PowerShift cu 6 trepte de viteza.

Un mod mai eficient de a-ti reincarca bateria

Spre deosebire de sistemele conventionale, sistemul de incarcare regenerativa inteligenta reincarca bateria doar atunci cand este nevoie si, ori de cate ori este posibil, evita realizarea acestei operatiuni atunci cand apesi pedala de acceleratie. Acest lucru poate reduce si mai mult consumul de combustibil si nivelul de emisii.

Cutia de viteze Ford PowerShift. Rapiditate si economie de combustibil

Imbinand confortul asigurat de transmisia automata cu controlul asociat unei cutii de viteze manuale, aceasta cutie de viteze avansata, preselecteaza urmatoarea treapta pentru tine, pentru a nu pierde din putere. Schimbarile de trepte uluitor de rapide si uniforme ale PowerShift fac din condus o experienta mai placuta, economisind in acelasi timp combustibil si reducand emisiile de CO2 in comparatie cu o transmisie automata obisnuita.

Folosesti mai putin combustibil cu functia Auto-Start-Stop

Atunci cand te opresti la semafor sau cand astepti intr-o coloana, aceasta tehnologie poate opri automat motorul, fara a opri insa alimentarea sistemelor esentiale, precum farurile, aerul conditionat, radioul si sistemul Ford SYNC. De indata ce esti gata sa pleci de pe loc, apasa, ca de obicei, pe pedala de ambreiaj si selecteaza prima treapta de viteza sau apasa pe pedala de acceleratie, in cazul unei transmisii automate, iar sistemul porneste din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop este deosebit de eficient in orase, unde poate reduce consumul de combustibil cu pana la 10% (mediu urban).

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design