Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Galaxy

Siguranta Vehiculului

Sistemele de siguranta coordonate se activeaza intr-o fractiune de secunda

Un sistem inteligent si avansat de protectie (IPS) coordoneaza o serie de caracteristici de siguranta pentru a-ti asigura protectie maxima tie si pasagerilor. In plus, modelul Galaxy este dotat cu o carcasa rigida care absoarbe energia in cazul unui impact si cu tehnologie avansata pentru scaune si centuri de siguranta.

Un sistem care poate ajuta la protejarea pietonilor

Sistemul de asistenta pre-coliziune cu detectare a pietonilor identifica vehiculele si pietonii de pe drumul din fata sau pe cei care s-ar putea intersecta cu traseul vehiculului si te avertizeaza cu privire la prezenta acestora. Daca nu reactionezi, sistemul va aplica automat franele. Aceasta noua tehnologie este conceputa pentru a ajuta la reducerea severitatii accidentelor sau pentru a ajuta la evitarea completa a acestora, functionand la viteze de pana la 80 km/h.

Un ajutor in plus atunci cand te deplasezi in marsarier

O tehnologie complet noua: detecteaza vehiculele care se apropie atunci cand soferii ies cu spatele dintr-un spatiu de parcare si emite un avertisment sonor si unul luminos in oglinda laterala corespunzatoare.

Faruri care te ajuta sa vezi in viraje

Farurile Ford Dynamic LED cu iluminat adaptiv ofera modele de lumina precisa si intensa, care se regleaza automat pentru a se potrivi unor conditii de drum si de condus diferite. Sunt incluse, de asemenea, luminile de zi iar benzile de semnalizare cu LED-uri inlocuiesc luminile traditionale, generand o secventa luminoasa puternic vizibila. In plus, faza lunga anti-orbire se ajusteaza automat, pentru a nu-i orbi pe ceilalti soferi si, urmand drumul, aceste faruri noi te ajuta sa vezi mai clar in viraje.

Un sistem avansat care te ajuta sa iti pastrezi banda

Sistemul de mentinere a benzii de circulatie utilizeaza o camera orientata in fata, pentru a detecta daca ai iesit in mod accidental de pe banda de deplasare. Sistemul de avertizare la parasirea benzii te avertizeaza apoi printr-o vibratie a volanului si prin afisarea in bord a unui indicator . Daca reactionezi mai greu sau nu reactionezi deloc, Sistemul de asistenta la pastrarea benzii iti poate oferi asistenta cu cuplul de directie, pentru a te ajuta sa revii pe banda corecta. Aceasta tehnologie este conceputa pentru suprafete rutiere cu mai multe benzi (precum autostrazile), asa ca se va dezactiva automat la viteze mai mici de 65 km/h, putand fi dezactivata si manual.

Putere suplimentara pentru franare de urgenta

Sistemul de asistenta la franarea de urgenta (EBA) ajuta vehiculul sa atinga eficienta maxima de franare in cazul unei situatii de urgenta. Este controlat automat prin intermediul sistemului ESP, care detecteaza presiunea aplicata de sofer pe pedala de frana si creste automat aceasta presiune, daca este cazul.

Un sistem avansat de airbaguri

Airbagul pentru sofer este optimizat pentru protejarea pieptului, iar airbagul de la nivelul genunchilor poate proteja membrele inferioare. Airbagurile laterale pentru scaunul din fata, de la nivelul pelvian si toracic sunt modelate pentru a asigura o protectie mai eficienta, iar airbagurile tip cortina sunt concepute pentru a asigura protectie suplimentara pentru toate cele trei randuri de scaune. Sunt disponibile, de asemenea, noi airbaguri laterale la nivel pelvian si toracic pentru scaunele dinspre exterior de pe cel de-al doilea rand. Dispozitivele de pretensionare a centurilor de siguranta si limitatoarele de tensiune montate pe aceste scaune ajuta, de asemenea, la protejarea ocupantilor in cazul unui impact frontal, incetinindu-i in mod mai eficient. In plus, datorita sistemelor de reamintire pentru folosirea centurii de siguranta ca dotari standard, vei sti intotdeauna cand toti ocupantii si-au montat centurile.

Ford SYNC 2 cu Asistenta de urgenta

Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC 2 este Asistenta de urgenta*. Aceasta caracteristica ce iti poate salva viata este conceputa pentru a te asista la efectuarea unui apel de urgenta si poate furniza serviciilor de urgenta informatii despre locatia vehiculului tau, in propria ta limba. Daca este cazul, poti alege sa intrerupi apelul sau sa discuti personal, daca este necesar. Extrem de important, sistemul va furniza informatii vitale, precum coordonatele tale GPS, chiar si atunci cand ti-ai pierdut cunostinta.

*Asistenta de urgenta Ford functioneaza in peste 30 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza atunci cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il aveti la dumneavoastra, in momentul in care un airbag este declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau atunci cand un senzor care inregistreaza o coliziune intrerupe pompa de combustibil. Functia de mesagerie si Asistenta de urgenta nu sunt acceptate in toate limbile europene.

Oglinzi care vad ce tu nu poti vedea

Un sistem de asistenta pentru unghiul mort (BLIS) te poate ajuta sa schimbi benzile in siguranta, multumita senzorilor RADAR care pot scana unghiurile moarte de pe ambele parti ale vehiculului. Daca detecteaza un vehicul pe care tu nu il poti vedea, o lumina portocalie afisata in oglinda laterala de pe partea corespunzatoare se va aprinde, pentru a te avertiza. BLIS este prevazut, de asemenea, cu o tehnologie complet noua, Cross Trafic Alert.

Ajutor pentru mentinerea in siguranta a copiilor

Puncte ISOFIX pentru fixarea scaunului pentru copii sunt montate pe cel de-al doilea rand de scaune.

Protectie cu alarma

Alarma Thatcham de categoria 1 este un sistem sofisticat, care se activeaza automat in momentul in care incui vehiculul si emite un semnal sonor puternic daca este declansat de o intrare fortata, daca masina este ridicata sau daca senzorii detecteaza o miscare inauntru.

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design