Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Mondeo

Confort

Curăță parbrizul rapid cu "quickclear"

Această dotare inteligentă este creată pentru a îți permite să pornești rapid în diminețile geroase. Trebuie doar să apeși pe un buton, iar sistemul contribuie la dezghețarea parbrizul în cateva secunde.


 

Scaune care asigură sprijin suplimentar

Noile scaune multi-contur sunt disponibile pentru șofer și pasagerul din față, putând fi ajustate pentru a oferi confort maximum. Drept urmare, acestea pot asigura sprijin suplimentar acolo unde ai nevoie și îți pot oferi chiar și un masaj, ajutându-te să rămâi odihnit în timpul călătoriilor lungi. Climatizarea îți îmbunătățește și mai mult experiența, permițându-ți să setezi temperatura perfectă.
 

Plafon panoramic pentru un spațiu mai luminos

Printr-o singură apăsare de buton, parasolarul acționat electric din plafon se îndepărtează prin glisare, permițând luminii naturale să treacă prin plafonul panoramic. În același timp, geamul care reflectă lumina razelor menține răcoarea și te protejează de razele UV dăunătoare. Opțiunile de plafon variază în funcție de caroserie: un plafon panoramic mare și fix este disponibil pentru modelul cu 5 uși; un plafon panoramic din două secțiuni pentru modelul Wagon; sau o trapă tradițională pentru modelul cu 4 uși.

Iluminat ambiental, ajustat în funcție de starea în care vă aflați

Cu ajutorul opțiunii de iluminat ambiental, o lumină plăcută inundă discret interiorul mașinii pe timp de noapte, fiind disponibile opt variante diferite de culori. (Dotare standard pentru Titanium și dotare opțională pentru Trend.)

 

Reglează temperatura ideală pentru tine și pasager

Cu ajutorul sistemului electronic de control automat al temperaturii cu zona dublă de acțiune (DEATC), poți selecta temperaturile pe care tu și pasagerul din față le preferați, iar sistemul le va menține cu ajutorul senzorului avansat de climatizare.

 

Oglinzi pliabile electric

Este ușor să deteriorezi oglinzile laterale atunci când intri sau ieși din spații strâmte sau când ești parcat pe o stradă îngustă. Oglinzile laterale pliabile electric, opţionale, te pot ajuta să eviți acest lucru, doar prin atingerea unui buton. Și pentru că sunt încălzite, poți pleca la drum mai repede și în siguranță, pe vreme rece.

 

O oglindă retrovizoare cu funcție anti - orbire

Vei conduce mai ușor și vei beneficia de mai multă siguranță pe timp de noapte, dacă nu ești orbit în mod constant de farurile autovehiculelor care se deplasează în spatele tău. De aceea, oglinda retrovizoare heliomată, automată și inovatoare detectează imediat reflexia farurilor din spate și reduce stralucirea luminii reflectate.

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design