Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Mondeo

Economie

Folosește mai puțin combustibil cu funcția Auto - Start - Stop

Atunci când oprești la semafor sau când aștepți într-o coloană, această tehnologie poate opri automat motorul (fără a opri însă alimentarea sistemelor esențiale, precum farurile, aerul condiționat, radioul și sistemul Ford SYNC). De îndată ce ești gata să pleci de pe loc, apasă, ca de obicei, pe pedala de ambreiaj și selectează prima treaptă de viteză, ori apasă pe pedala de accelerație, în cazul unei transmisii automate, iar sistemul pornește din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop este deosebit de eficient în mediul urban, unde poate reduce consumul de combustibil cu până la 10%.

Aerodinamicitate mai bună pentru economie mai mare

Atunci când conduci cu viteză redusă, sistemul activ cu obturator pentru grilă ține deschise orificiile de ventilație de la nivelul grilei, pentru a răci motorul. Când prinzi viteză, acesta se poate închide automat, îmbunătățind aerodinamicitatea și contribuind la economisirea de combustibil.

 

Un mod mai eficient de a reîncărca bateria

Spre deosebire de sistemele convenționale, sistemul de încărcare regenerativă inteligentă reîncarcă bateria doar atunci când este nevoie și, ori de câte ori este posibil, evită realizarea acestei operațiuni atunci când apeși pedala de accelerație. Acest lucru poate reduce și mai mult consumul de combustibil și nivelul de emisii.

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design