Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Mondeo

Manevrabilitate

Suspensie bine ajustată, pentru o deplasare mai rafinată

Mondeo beneficiază de o suspensie spate multi-braț reproiectată. Acest sistem avansat este ușor, rigid și perfect ajustat, pentru a asigura răspuns, control și calitate a deplasării.
 

 

Schimbător cu padele: bucură-te de schimbări rapide ale treptelor de viteză în cazul transmisiei automate

Regăsindu-se în mod normal pe mașinile sport de înaltă performanță, comenzile de schimbare automată, cu padele, sunt disponibile cu ambele variante de transmisii ale noului Mondeo: PowerShift și automată cu 6 trepte. Această tehnologie inspirată de mașinile de curse facilitează schimbarea rapidă și fără efort a treptelor de viteză.
 

Direcție servoasistată care reacționează în funcție de situație

Direcția servoasistată electric (EPAS) se ajustează automat la viteza de rulare și la condițiile de drum. La viteze reduse, sistemul face ca rotirea volanului să fie mai ușoară, îmbunătățind manevrabilitatea. La viteze ridicate, când ai nevoie de un control mai precis, direcția devine mai rigidă. Acum, cu ajutorul noului control asupra devierii de la cursul normal, EPAS analizează vântul care bate din față și alte condiții de drum, în timp ce controlul activ al vibrațiilor contribuie la reducerea celor nedorite, resimțite la nivelul volanului.

Adaptare instantanee a aderenței pe diferitele tipuri de teren

Sistemul de tracțiune integrală inteligentă (IAWD) al noului Mondeo* reacționează și se adaptează instantaneu la diferite tipuri de teren, transmițând cu precizie cantitatea necesară de cuplu către roțile care necesită cel mai mult aderența.

Acest sistem complex utilizează senzori și software pentru a stabili cu anticipare câtă putere trebuie trimisă fiecărei punți, înainte să apară fenomenul de derapare. Și, pentru că este un sistem „la cerere”, acesta se activează doar când este nevoie, economisind combustibil atunci când drumul este mai puțin solicitant.

*Disponibil începând cu aprilie 2015.

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design