Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Mondeo

Putere

EcoBoost: Profită la maximum de plăcerea de a conduce

Trei variante de motorizare pe benzină EcoBoost utilizează o combinație de injecție directă a combustibilului și un sistem cu turbocompresor, pentru a oferi niveluri remarcabile de performanță și economie:

• La 125 CP, revoluționarul (și multiplul premiat) motor EcoBoost de 1 litru, cu trei cilindri, îți asigură toată puterea la care te-ai aștepta din partea unui motor convențional de 1,6 litri, cu un consum de combustibil cu circa 25% mai mic și emisii de CO2 mai scăzute.
• Noul motor EcoBoost de 1,5 litri dezvoltă 160 CP, cu o economie de combustibil de 5,9 litri/100 km.
• Motorul EcoBoost de 2 litri dezvoltă o putere impresionantă, de 203 CP sau 240 CP, în timp ce un sistem „sound symposer” special proiectat îți permite să auzi în cabină zgomotul distinct al motorului, atunci când accelerezi puternic.

O gamă largă de opțiuni diesel

Preferi un motor diesel? Atunci alege din gama care include un motor TDCi de 1,5 litri și un motor TDCi de 2 litri. Toate variantele încorporează cea mai recentă tehnologie de motorizare, pentru a îmbunătăți puterea, cuplul și economia, reducând în același timp emisiile. Motorul TDCi de 2 litri oferă trei variante de putere, cu un maximum impresionant de 210 CP cu turbocompresor dublu, asigurând, în același timp, economie excelentă și emisii reduse.

Variante diesel econetic ultraeficiente

Ambele motoare diesel sunt disponibile ca variante ECOnetic care furnizează capacități suplimentare. De exemplu: TDCi ECOnetic de 1,5 litri și TDCi ECOnetic de 1,6 litri cu 94 g CO2/km; și TDCi ECOnetic de 2,0 litri, 150 CP și 180 CP cu 107 g CO2/km.

 

Cutii de viteze manuale, potrivite motorului ales de tine

Sunt disponibile două cutii de viteze manuale cu 6 trepte. Una este mai ușoară și este montată cu motoarele EcoBoost de 1,0 și 1,5 litri și cu motorul diesel de 1,6 litri. Cealaltă are o capacitate de cuplu mai mare, potrivită motorului TDCi de 2,0 litri.

 

Cutii de viteze automate avansate

Noul model oferă două variante automate. O cutie de viteze automată cu 6 trepte, care are o capacitate de cuplu ridicată și care este montată pe motoarele EcoBoost de 1,5 și 2,0 litri. În mod alternativ, cutia de viteze Ford Powershift este disponibilă pe TDCi de 2 litri, combinând confortul oferit de o cutie automată și controlul uneia manuale, asigurând schimbări extrem de rapide ale treptelor de viteză și putere exact atunci când ai cea mai mare nevoie.

Bucură-te de beneficiile oferite de tehnologia sistemelor electrice hibride

Așa cum îi stă bine unei mașini dotate cu numeroase tehnologii inovatoare, noul Mondeo este disponibil ca Vehicul Electric Hibrid (Hybrid Electric Vehicle - HEV): o premieră pentru Ford în Europa. Combinând beneficiile puterii electrice și ale benzinei, noul Mondeo Hybrid îți permite să te bucuri de eficiență și rafinament remarcabile, dublate de performanțe și un interval de deplasare excelente. Frânarea regenerativă, un indicator inteligent și inovator cu „Instructor pentru frânare”, plus alte sisteme avansate, contribuie și mai mult la maximizarea puterii și eficienței.

Un sistem care te ajută să economisești combustibil

EV + combină sistemul GPS încorporat al Ford SYNC cu un software complex, care identifică destinațiile frecvente. Așa că, atunci când te afli la o distanță prestabilită de un loc în care oprești de obicei, mașina va încerca să mențină modul de condus exclusiv electric, până ajungi la destinație.

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design