Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Mondeo

Tehnologia condusului

Faruri care oferă vizibilitate în viraje

Utilizând tehnologia Ford a farurilor autoadaptive prevăzute cu dispozitive LED - acestea nu sunt doar uimitoare, sunt și inteligente, deoarece urmează cu precizie drumul, pe măsură ce rotești de volan - noul Mondeo îți oferă o vizibilitate remarcabilă. Această tehnologie este îmbunătățită și mai mult prin utilizarea LED-uri, care proiectează o lumină naturală și intensă. Acestea servesc, de asemenea, și drept faruri de zi.
 

Ford SYNC 2. Tehnologie hands - free si ecran tactil avansat

Sistemul Ford SYNC 2 îți permite să conectezi telefonul mobil și playerul MP3 în regim wireless. Poți controla muzica, telefonul, sistemul de navigație și climatizarea cu ajutorul unor comenzi vocale simple și intuitive sau prin intermediul ecranului tactil color de 8” (pe care îl poti utiliza și pentru a vizualiza imagini).

 

Trebuie doar să spui ce îți dorești ...

Cu ajutorul Ford SYNC 2 poți solicita o listă cu restaurantele din proximitate, pur și simplu rostind, „Îmi este foame” sau poți accesa Ghidul Michelin pentru a te ajuta să alegi și să faci rezervarea. Conectivitatea Wi-Fi este disponibilă prin intermediul hotspot-urilor, cu un modem USB. Sistemul include și Asistența de Urgență Ford, care apelează automat serviciile de urgență în eventualitatea unui accident (vezi și pagina Siguranță și Securitate).

Variante de sonorizare

Alege dintre un sistem SYNC 2 cu patru boxe premium și o unitate Sony avansată cu 12 boxe Sony de înaltă fidelitate. Un radio DAB este, de asemenea, disponibil ca dotare optională.


 

Mersul în marșarier îți oferă acum mai multă vizibilitate

Stâlpi opritori, garduri, ziduri joase… camera video pentru vizualizare spate îți arată tot ce se află în spatele autovehiculului pe un ecran integrat în consola centrală și se activează automat atunci când selectezi marșarierul. Sistemul afișează, de asemenea, ghidaje virtuale pentru a te ajuta să parchezi și în cele mai înguste spații.
 

Un sistem avansat care te ajută să păstrezi banda de rulare

Sistemul de menținere a benzii de rulare utilizează o cameră orientată în față, pentru a detecta dacă ai ieșit în mod accidental de pe banda de deplasare. Sistemul de avertizare la părăsirea benzii te atenționează printr-o vibrație a volanului și prin afișarea unui indicator. Dacă reacționezi mai greu sau nu reacționezi deloc, sistemul de asistență la păstrarea benzii îți poate oferi asistență la direcție, pentru a te ajuta să revii pe banda corectă.

Această tehnologie este concepută pentru suprafețe rutiere cu mai multe benzi (precum autostrăzile), așa că se va dezactiva automat la viteze mai mici de 65 km/h, putând fi dezactivată și manual.

Vizibilitate chiar și în "unghiul mort"

Sistemul de asistență pentru unghiul mort (BLIS) te ajută să schimbi în siguranță banda de rulare, mulțumită senzorilor RADAR care pot scana unghiurile moarte de pe ambele părți ale vehiculului. Dacă detectează un vehicul pe care nu îl poți vedea, o lumină portocalie afișată în oglinda laterală de pe partea corespunzătoare se va aprinde pentru a te avertiza.
 

Intrări și ieșiri din parcare fără stres

Cu ajutorul tehnologiilor Ford, sistemul de asistență activă la parcare face mai mult decât să te direcționeze în locurile de parcare paralelă. Sistemul de asistentă la ieșirea din parcare (POA) oferă un plus de siguranță. Sistemul pentru parcare perpendiculară (PPA) poate să detecteze dacă mașina are loc într-un anumit spațiu și te conduce în marșarier, în locul respectiv. Iar dacă există obstacole, sistemul de asistență la parcare laterală (SPA) te atenționează.

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design