Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Ecosport

Experienta la volan

Tehnologii, nu gadgeturi
 
Intotdeauna cele mai bune tehnologii sunt cele care fac lumea mai buna, rezolva o problema sau au un beneficiu evident. Exact asa ceva vei gasi si in noul EcoSport. 
 
De la Tractiunea Integrala Inteligenta, la Sistemul de Asistenta la Pornirea din Rampa si Ford SYNC. Descoperi tehnologii care transforma sofatul intr-o activitate relaxanta si satisfacatoare.
 
 
Incredere si in conditii schimbatoare.
 
Un Sistem de Tractiune Integrala (AWD) Inteligenta poate determina cata aderenta, balans in viraje si ce nivel de reactie sunt necesare in conditii de vreme umeda, uscata sau cu gheata si pe teren schimbator. Tehnologia poate muta tractiunea pe puntea din fata sau din spate, in functie de cerinte. Iar acest sistem de „cuplu la cerere” asigura o manevrabilitate exceptionala si eficienta imbunatatita.
 
 
Un plus de control in cazul pornirilor din rampa
 
Sistemul de Asistenta la Pornirea din Rampa impiedica temporar alunecarea in spate (sau in fata) cand pleci din panta. Sistemul functioneaza prin mentinerea presiunii la nivelul sistemului de fanare, pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, oferindu-ti mai mult timp si control cand muti piciorul de pe pedala de frana, pe cea de acceleratie. Acest sistem este de asemenea util cand opresti si pornesti masina pe suprafete alunecoase.

Lumini de zi cu LED-uri pentru stil si vizibilitate
 
Foarte eficiente energetic, aceste lumini de zi avansate te ajuta sa fii vizibil si in timpul zilei si sa vezi clar pe timpul noptii.
 
Asistenta de urgenta: suna dupa ajutor cand tu nu poti
 
Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC este Asistenta de Urgenta*. In caz de accident, cand se activeaza airbagul sau se dezactiveaza pompa de carburant, tehnologia poate utiliza un telefon mobil imperecheat si conectat prin Bluetooth® pentru a te ajuta sa efectuezi un apel direct catre Serviciile de Urgenta. Poti alege sa intrerupi apelul sau sa discuti cu personalul Serviciului de Urgenta. Un aspect extrem de important e ca sistemul va furniza informatii vitale, precum coordonatele tale GPS, chiar si atunci cand tu nu poti face asta*
 
*Asistenta de Urgenta Ford e disponibila in peste 40 de tari din Europa. Aceasta dotare functioneaza cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il ai la tine, in momentul in care un airbag este declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau atunci cand un senzor care inregistreaza o defectiune intrerupe pompa de combustibil. Functia de Mesagerie si Asistenta de Urgenta nu sunt acceptate in toate limbile europene. (Consulta site-ul Web Ford local pentru cele mai recente informatii).

 

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design