Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Fiesta

Experienta la Volan

Cu adevarat inteligent
 
Tehnologia trebuie sa aiba intotdeauna un scop. Atunci cand pornesti noul Ford Fiesta, dai viata unei game complete de caracteristici si sisteme inteligente. De exemplu, Asistenta activa la parcare, Tempomatul adaptiv, Asistenta la pastrarea benzii, Recunoasterea indicatoarelor rutiere...
 
Pregateste-te sa te bucuri de tehnologii atat de inteligente si de utile, incat te vei intreba cum de te-ai descurcat fara ele pana acum.
 
 
Tempomat care se poate adapta automat
 
Cu ajutorul tehnologiei Tempomat adaptiv, alegi viteza cu care doresti sa te deplasezi, iar sistemul o va mentine constanta. Daca senzorul RADAR incorporat detecteaza o masina in fata, acesta va incetini vehiculul tau Fiesta pentru a mentine o distanta prestabilita. De indata ce drumul din fata este liber, sistemul va accelera din nou pana la viteza aleasa.
 
 
Un sistem avansat care te ajuta sa pastrezi banda de rulare
 
Sistemul de mentinere a benzii de rulare utilizeaza o camera orientata in fata, pentru a detecta daca ai iesit in mod accidental de pe banda ta de deplasare. Sistemul de avertizare la parasirea benzii te avertizeaza apoi printr-o vibratie a volanului si prin afisarea unui indicator de avertizare vizuala. Daca reactionati mai greu sau nu reactionati deloc, Sistemul de asistenta la pastrarea benzii iti poate oferi asistenta cu cuplul de directie, pentru a te ajuta sa revii pe banda corecta. Aceasta tehnologie este conceputa pentru suprafete rutiere cu mai multe benzi (precum autostrazile), asa ca se va dezactiva automat la viteze mai mici de 65 km/h, putand fi dezactivata si manual.
 
 
Vede semnele de circulatie pe care le-ai putea rata
 
Indiferent daca semnele sunt pe marginea drumului sau deasupra acestuia, permanente sau temporare, sistemul de Recunoastere a indicatoarelor rutiere le poate identifica. O pictograma cu semnul respectiv de limitare a vitezei sau de interzicere a depasirii apare pe panoul de bord si se schimba de fiecare data cand patrunzi intr-o zona cu o limita noua.

Faza lunga automata. Te ajuta sa vezi, fara a-i orbi pe ceilalti soferi
 
O functie utila pentru deplasarile pe timp de noapte, faza lunga automata comuta temporar la faza scurta atunci cand detecteaza trafic din sens opus sau un alt autovehicul in fata, pentru a nu-i orbi pe ceilalti soferi. Ulterior, aceasta revine automat la faza lunga, asigurand vizibilitate maxima.
 
 
Tehnologie care vede ce tu nu poti vedea
 
Un Sistem de asistenta pentru unghiul mort foloseste senzori RADAR care pot scana unghiurile moarte de pe ambele parti ale vehiculului tau Fiesta. Si daca detecteaza un vehicul pe care tu nu il poti vedea, o lumina portocalie afisata in mod vizibil in oglinda laterala de pe partea corespunzatoare se va aprinde pentru a te avertiza. Daca iesi cu spatele dintr-un loc de parcare si ai vizibilitate redusa asupra situatiei traficului, Alerta la intersectarea cu traficul poate detecta vehicule care se apropie si poate emite un sunet de avertizare. Aceasta tehnologie declanseaza, de asemenea, o lumina pe oglinda retrovizoare exterioara: stanga sau dreapta, in functie de directia din care se apropie vehiculele.

Directie servoasistată care reactionează la orice situatie
 
Directia servoasistată electric (EPAS) se ajustează automat la viteza de rulare si la conditiile de drum. La viteze reduse, sistemul face ca rotirea volanului să fie mai usoară, îmbunătătind manevrabilitatea. La viteze ridicate, când aveti nevoie de control mai mare, directia devine mai rigidă. Acum, cu ajutorul controlului asupra devierii de la cursul normal, EPAS ia, de asemenea, în calcul, vântul care bate din fată si alte conditii de drum, în timp ce controlul activ al vibratiilor reduce vibratiile nedorite resimtite la nivelul volanului.
 
 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design