Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Fiesta

Modele Ford Fiesta

O singura masina, mai multe infatisari.
 
Fa cunostinta cu gama Fiesta
 
Indiferent de nevoile tale practice si de gusturile personale. Si indiferent de nivelul de sportivitate, de stil si de lux pe care il cauti. Vei gasi exact ceea ce cauti cu noul Ford Fiesta. Trend, Titanium, Vignale, ST-Line, Active...
 
Fiecare model ofera ceva unic. Insa toate au un lucru in comun: reprezinta masina mica cea mai avansata din punct de vedere tehnologic de la Ford de pana in prezent.
 
Fiesta Vignale. Imaginea rafinamentului
 
Urca in Fiesta Vignale si te vei inconjura de o lume a luxului contemporan. Un ecran elegant de afisaj Ford Vignale te intampina, in timp ce scaunele somptuoase, tapitate cu piele si cu modele hexagonale unice – impreuna cu pielea moale, exclusiva, care se intinde de-a lungul bordului si al consolei centrale – creeaza un interior complet din piele premium, in cel mai adevarat sens. Stil unic, grila frontala deosebita, jante din aliaj de 17’’, sistem de sunet B&O PLAY disponibil... Descopera cele mai inalte niveluri de design, calitate si maiestrie a executiei, intruchipate in Fiesta Vignale.

Fiesta ST-Line. O prezenta puternica
 
Pregateste-te sa cresti nivelul de energie si incitare cu modelul ST-Line ce isi trage inspiratia din Ford Performance si din mașinile sport. De la jantele deosebite din aliaj, la kiturile superbe de personalizare a caroseriei si emblemele unice, modelul ST-Line te recompenseaza oriunde ai privi, ori de cate ori pornesti la drum. Iar cu scaunele sport tapitate cu rosu, te vei putea bucura de o pozitie de condus confortabila, din care aveti control absolut.
 
 
Nivelul urmator, Fiesta Titanium
 
SYNC 3 cu comanda vocala si ecran tactil color, jante din aliaj de 16’’, linie centrala cromata, volan, frana de mana si maneta a schimbatorului de viteze imbracate in piele, iluminat ambiental... Titanium incorporeaza o lista de invidiat de caracteristici inteligente si tehnologii istete, precum si un nivel de eleganta conceput pentru a impresiona. Dotari numeroase, calitate inalta, standarde ridicate: nu te astepta la nimic mai putin.

Fiesta Trend. Surprinzator de sofisticata
 
Dupa prima experienta cu noul Ford Fiesta, iti vei schimba pentru totdeauna asteptarile pe care le ai de la o mica masina. Atat la interior, cat si la exterior, Trend iti ofera mai multe tehnologii decat te-ai fi asteptat. Si, in combinatie cu un design inteligent si ultracontemporan, aceasta este o masina de care te vei bucura la maximum, de fiecare data cand te afli la volan.
 
 
Fiesta Active. Disponibil din 2018.
 
Caracter practic, flexibilitate, utilitate, plus un simt ridicat de aventura si exaltare maxima: Fiesta Active iti ofera totul. Acesta este primul model de Fiesta crossover de pana acum. Iar Active, in foarte multe feluri, este o masina care prezinta un stil inspirat de SUV-urile solide, incluzand o garda la sol ridicata, bare de acoperis si protectii suplimentare. Adauga adevarata dinamica a condusului Fiesta si vei avea parte de o experienta hatchback unica.

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design