Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Focus RS

Noul Focus RS

Legenda a ajuns in showroom-urile Ford Carbenta Com - Oradea&Deva

NOUL FOCUS RS
 
Pentru a dobandi reputata emblema RS, noul model a fost testat in aerul fierbinte din Arizona, pe intinderile de gheata arctice si pe cele mai solicitante piste de curse din lume. Proiectat si dezvoltat de divizia Ford Performance, noul Focus RS ofera o performanta neegalata, devenita posibila prin numeroase inovatii.
 
 
Noul Focus RS este cel mai nou model dintr-o serie renumita, care a luat nastere in 1967. Reputatia masinii, in ceea ce priveste pionieratul in design si tehnologie continua, cu echipa Ford Performance in avangarda dezvoltarii tehnice. Printre sistemele de top si tehnologiile inovatoare se numara Tractiunea Integrala Ford Performance, tehnologia motoarelor EcoBoost, Controlul Demrajului, Sistemul de Control al Cuplului Motor pentru Tractiune Integrala, precum si patru moduri de condus selectabile. Toate aceste tehnologii ajuta noul Focus RS sa ofere niveluri exceptionale de aderenta, manevrabilitate si agilitate.
 
 
Proiectat, construit si reglat cu inalta precizie pentru a livra o putere fara compromisuri, cu o eficienta impresionanta, noul Focus RS este o masinarie de inalta performanta, cu tractiune integrala. Un motor pe benzina EcoBoost de 2,3 litri, special reglat de echipa Ford Performance, dezvolta 350 CP si include o dubla turbina, cu inertie scazuta, precum si compersor si intercooler de mare capacitate. 
 
Controlul Demarajului iti permite sa utilizezi la maximum puterea motorului, oferinf o acceleratie impresionanta la plecarea de pe loc. Modurile de condus Normal, Sport, Track si Drift te ajuta, la randul lor, sa folosesti la maximum potentialul masinii. Iar sistemul de control al cuplului motor, cu dublu ambreiaj, poate devia pana la 100% din cuplul de pe axa spate catre o singura roata, in curbe. Rezultatul: tractiune exceptionala, cu subvirare aproape inexistenta.
 

Designul agresiv si profilul foarte jos ofera o imagine intensa a performantei, din orice unghi l-ai privi. Imaginea poate fi potentata cu cinci culori de impact: Frozen White, Magnetic, Nitrous Blue, Shadow Black and Stealth Grey.

Patrunde in habitaclu si vei descoperi tehnologii avangardiste, dar si materiale si detalii care genereaza o senzatie ultra-moderna – toate acestea pentru ca tu sa simti, la volan, intreaga experienta Focus RS.

Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie la următoarele coordonate:
 
Carbenta COM SRL, Showroom Oradea
 
Şoseaua Borşului nr. 32D, 410605
 
Tel: 0359.450.490
 
E-mail: vanzari@fordcarbenta.ro
 
Carbenta COM SRL, Showroom Deva
 
Calea Zarandului nr. 28, 330182
 
Tel: 0254.220.181
 
E-mail: office@fordcarbenta.ro
 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design