Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Ford Transit

Confort

Scaune frontale reproiectate, mai confortabile

Scaunul şoferului este complet reglabil, împreună cu volanul, astfel încât vă puteţi găsi poziţia de condus ideală. Există şi o cotieră încorporată, în timp ce suportul reglabil pentru zona lombară şi scaunele încălzite sunt opţionale. Mai exact, în timp ce asigură standarde de durabilitate aferente vehiculelor comerciale, scaunele sunt concepute pentru a fi la fel de confortabile ca cele dintr-un autoturism.
 

Tot ce aveţi nevoie să vă ajute să lucraţi în timp ce vă deplasați

Cabina este construită cu un scop, pentru a vă asista în viaţa dumneavoastră profesională. Dacă alegeţi un scaun dublu pentru pasagerii din faţă, de exemplu, scaunul central, la seria Trend, este echipat cu o masă pliabilă suficient de mare pentru un laptop sau o planşetă cu o clemă pentru hârtii. Veţi beneficia, de asemenea, de următoarele: un spaţiu de depozitare ascuns sub scaunul dublu pentru pasagerii din faţă, care oferă un spaţiu cu un volum de 93 de litri; un compartiment ascuns în bord pentru telefonul mobil sau pentru playerul MP3/iPod (inclusiv o priză de 12 volţi); un torpedo unde se pot agăţa dosare A4; şi câteva suporturi pentru sticle şi pahare, plasate la îndemână.

Un sistem care vă oferă divertisment şi informaţii

Gama largă de opţiuni avansate de divertisment şi informaţii în maşină include un sistem audio/video cu radio DAB, CD player, port USB, boxe premium, afişaj multifuncţional, navigaţie cu harta completă a Europei şi sistemul Ford SYNC. Disponibilitatea acestor dotări poate varia în funcție de piață și de model.

 

Oglinzi care se pot proteja singure

Este uşor să deterioraţi oglinzile laterale atunci când intraţi sau ieşiţi din spaţii strâmte sau când sunteţi parcat pe o stradă îngustă. Oglinzile laterale pliabile electric opţionale vă pot ajuta să evitaţi acest lucru, pliindu-se către interior la atingerea unui buton. Şi, pentru că sunt încălzite, puteţi pleca la drum mai repede şi mai în siguranţă în dimineţile geroase.

 

Ştergătoare care se reglează automat, în funcţie de ploaie

Ştergătoarele de parbriz cu senzor de ploaie se activează în secunda în care detectează stropi de apă pe parbrizul autovehiculului, iar apoi îşi reglează viteza pentru a face faţă oricăror condiţii meteo. Puteţi alege unul dintre cele şase niveluri de sensibilitate, care determină cât de multă umiditate trebuie să se acumuleze înainte ca ştergătoarele să intre în acţiune pentru a o îndepărta. Ştergătoarele cu senzor de ploaie sunt disponibile ca dotare opţională cu farurile automate (a se vedea mai jos).

Faruri care se aprind automat atunci când este necesar

Noul Ford Transit este prevăzut cu senzori care detectează lumina când începe să se întunece sau la schimbarea bruscă a condiţiilor de iluminare. De exemplu, când intraţi într-un tunel. Atunci se activează farurile cu acţionare automată, care pot simplifica şi mări nivelul de siguranţă al condusului. Farurile automate sunt disponibile ca dotare opţională împreună cu ştergătoarele cu senzor de ploaie.
 

O zonă de încărcare protejată, ușor de curățat

Un covoraş de protecţie a podelei în spaţiul de încărcare, rezistent, este prevăzut ca dotare standard. Acest covoraş nu numai că protejează podeaua utilitarei, dar ajută şi la reducerea zgomotului în timp ce conduceţi. Şi, deoarece această podea este mai ridicată cu 100 mm în laterale, este uşor de periat, de aspirat şi de spălat.

 

Ford Easy-Fuel, pentru alimentări fără probleme

Acesta face să fie practic imposibilă alimentarea greşită a autoutilitarei, deoarece duza pompei pur şi simplu nu se va potrivi. Şi pentru că Easy-Fuel este un sistem fără buşon, nu veţi mai avea de-a face niciodată cu un buşon murdar.


 

O coloană de direcţie care se reglează conform nevoilor dumneavoastră

Pentru a vă ajuta să găsiţi poziţia de condus ideală, cea mai confortabilă, coloana de direcţie se reglează cu uşurinţă atât pe înălţime, cât şi în profunzime.


 

Curăţaţi parbrizul rapid cu Quickclear

Această dotare inteligentă este creată pentru a vă permite să porniți rapid în dimineţile geroase. Trebuie doar să apăsați pe un buton, iar sistemul poate să dezgheţe parbrizul în câteva secunde, chiar și la temperaturi negative.

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design