Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Ford Transit

Tehnologia condusului

Ford SYNC. Tehnologia avansată hands-free

Ford SYNC vă permite să controlați muzica și să inițiați și să preluați apeluri de pe telefonul mobil, utilizând comenzi vocale directe și simple. De exemplu, dacă „acasă” este înregistrat ca număr de contact în agenda telefonului mobil, este de ajuns să rostiți „Apel acasă”, iar sistemul va apela automat numărul respectiv. Puteţi utiliza comenzile vocale pentru a reda melodii de pe o unitate USB sau MP3/iPod® ori atunci când redaţi în flux melodii de pe un telefon compatibil Bluetooth®. Sistemul poate citi cu voce tare chiar și mesajele text pe care le primiţi.

 *Marca și siglele Bluetooth® sunt oferite și deținute de Bluetooth SIG Inc și orice utilizare a acestor mărci de către Ford Motor Company Limited și de către companiile sale partenere se face în baza unei licențe. Alte mărci înregistrate şi denumiri comerciale aparţin proprietarilor lor.

Drumuri mai puțin obositoare, călătorii mai productive

Tempomatul adaptiv vă permite să stabiliţi o viteză pe care o va menţine până când frânaţi sau acceleraţi. Cu ajutorul schimbătoarelor de pe volan puteţi ajusta, de asemenea, viteza în timp ce conduceţi.

În plus, dispozitivul ajustabil de limitare a vitezei vă ajută să vă menţineţi vehiculul în limita de viteză pe care o ați selectat-o. Pe lângă faptul că vă ajută să economisiți combustibil, sistemul poate, de asemenea, minimiza posibilitatea să depășiți limita de viteză. Pe lângă beneficiile practice, ambele tehnologii pot face ca lungile deplasări pe autostradă să fie mai relaxante.

Marşarier mai simplu

Stâlpi opritori, pubele, ziduri joase… Sunt câteva posibile obstacole pe le puteți avea în spatele autovehiculului și pe care camera video pentru video posterioară vi le arată pe un ecran integrat în oglinda retrovizoare şi se activează automat atunci când selectaţi marşarierul. Sistemul afişează, de asemenea, ghidaje virtuale pentru a vă ajuta să parcaţi în diferite spaţii sau pentru platforme de încărcare înguste.
 

Senzori care facilitează procedura de parcare

Senzorii opţionali pentru distanţa la parcare vă ajută să determinaţi distanţa dintre vehicul şi orice fel de obstacol din faţă sau din spate. Atunci când detectează un obiect, senzorii emit o avertizare sonoră care se intensifică cu cât vă apropiați mai mult de obstacol.

 

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design