Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Kuga

KUGA ST-Line - Stil sport

FORD KUGA ST-Line - Stil sport.
 
Expresia maxima a designului Ford inspirat din sport, ST-Line iti permite sa imbunatatesti imaginea noului tau Kuga.
 
Asa ca fii pregatit pentru un aflux de energie si senzatii puternice, aliaje deosebite, un kit de caroserie impunator, embleme unice si multe altele.
 
Bucura-te de imaginea suprema: treci la ST-Line.
 
Aspect uimitor la exterior
 
De la kit-ul stilistic sport al caroseriei si suspensia coborata, pana la farurile de ceata. De la designul unic al jantelor din aliaj „Absolute Black”, la emblemele ST-Line personalizate: ST-Line creeaza un aspect exterior de neconfundat, oferind noului tau Ford Kuga o prezenta de drum impozanta.
 
 
O experienta remarcabila la interior
 
Pedale din aliaj prelucrat, volan tip sport special, protectii pentru praguri inscriptionate... ST-Line te recompenseaza oriunde te-ai uita, ori de cate ori pornesti la drum. Iar din scaunele sport unice te vei putea bucura de o pozitie de condus confortabila, din care ai control absolut.
 
 
O gama de motoare de top
 
O gama special selectata de motoare diesel si de motoare pe benzina EcoBoost avansate asigura performanta de la 120 CP pana la 182 CP, precum si o eficienta remarcabila a combustibilului. Asta in timp ce suspensia sport modernizata coboara sasiul pentru viraje si mai precise.
 

 

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design