Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Kuga

Siguranta si securitate

Aici pentru a te proteja

De la alertarea ta privind potentialele pericole de coliziune, la sisteme inteligente care te ajuta sa mentii tractiunea si stabilitatea: siguranta ta este preocuparea noastra. Acesta este motivul pentru care noul Ford Kuga are ca dotare standard o serie de tehnologii inteligente de asistenta, toate concepute pentru a te ajuta sa te protejezi, sa iti protejezi familia, dar si pe ceilalti participanti la trafic.

Un sistem care protejeaza pietonii

Asistenta la pre-coliziune, cu functia de detectare a pietonilor, utilizeaza o tehnologie cu camera pentru a scana drumul din fata. In cazul unui pericol de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, sistemul te va avertiza. Daca nu reactionezi la timp, sistemul poate aplica in mod automat forta totala de franare pentru a reduce gravitatea unei coliziuni frontale, sau a o evita.

Maximizeaza franarea in caz de urgenta

Sistemul de asistenta pentru franarea de urgenta este conceput sa recunoasca o situatie in care este necesara franarea de urgenta si sa optimizeze presiunea din sistemul de franare, pentru a asigura o putere maxima de oprire.

Ai control deplin

Controlul electronic al stabilitatii monitorizeaza constant progresul vehiculului tau. Folosind senzori avansati de la sistemele de franare cu anti-blocare roti si de control al tractiunii, acesta poate detecta cand un vehicul pierde din aderenta si poate aplica automat un impuls de franare pe roti separate, pentru a ajuta la stabilizarea masinii.

 

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design