Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Transit Autosasiu

Asistență

Ford SYNC cu Asistenţă de urgenţă: poate suna după ajutor chiar dacă dumneavoastră nu puteţi

Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC care vă poate salva viaţa este Asistenţa de urgenţă. În cazul puţin probabil al unui accident, când se activează airbagul sau se dezactivează pompa de carburant, tehnologia poate efectua automat un apel direct către Serviciile de urgenţă în locul dumneavoastră. Dacă este cazul, puteŢi alege să întrerupeŢi apelul sau să discutaŢi personal, dacă este necesar. Un aspect extrem de important este faptul că sistemul va furniza informaţii vitale, precum coordonatele dumneavoastră GPS, chiar şi atunci când v-aţi pierdut cunoştinţa.*

*Asistenţa de urgenţă Ford funcŢionează în peste 30 de ţări din Europa. Această caracteristică funcţionează atunci când este conectată cu un telefon mobil compatibil pe care îl aveţi la dumneavoastră, în momentul în care un airbag este declanşat (cu excepţia airbagurilor pentru genunchi) sau atunci când un senzor care înregistrează o coliziune întrerupe pompa de combustibil. Funcţia de mesagerie şi Asistenţa de urgenţă nu sunt acceptate în toate limbile europene. (Consultaţi site-ul web Ford local pentru cele mai recente informaţii.)
 
Un plus de control în cazul pornirilor în rampă

Sistemul de asistenţă la pornirea din rampă împiedică temporar alunecarea în spate atunci când porniţi din pantă. Sistemul funcţionează prin menţinerea presiunii la nivelul sistemului de fânare pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, asigurându-vă mai mult timp şi control atunci când mutaţi piciorul de pe pedala de frână pe cea de acceleraţie. Acest sistem este, de asemenea, util când opriţi şi porniţi autovehiculul pe suprafeţe alunecoase.
 
 
ESC vă ajută să menţineţi controlul

Controlul electronic al stabilităţii (ESC) monitorizează în mod constant deplasarea maşinii, detectează orice abateri de la traseul ales (dacă vehiculul începe să patineze, de exemplu) şi vă ajută automat să corectaŢi poziţia de drum. Sistemul este creat pentru a vă ajuta să menţineţi controlul asupra maşinii şi, în plus, vă poate ajuta să reduceţi distanţa de frânare în caz de urgenţă.
 
 
Un sistem avansat care vă ajută să vă păstraţi banda

Utilizând o cameră orientată spre înainte pentru a monitoriza încontinuu drumul din faţă, un sistem opţional de alertare la părăsirea benzii poate detecta dacă aţi ieşit în mod accidental de pe banda dumneavoastră de deplasare. Tehnologia vă avertizează printr-o vibraţie a volanului şi prin afişarea unui indicator de avertizare vizuală. Se va dezactiva automat la viteze mai mici de 43 mph (70 km/h), pentru a nu interfera pe străzile din oraş. De asemenea, puteţi opri sistemul în mod manual, dacă doriţi.
 
Sistemul de avertizare a şoferului vă avertizează atunci când detectează faptul că sunteţi obosit

Sistemul de avertizare a şoferului monitorizează constant stilul personal de condus şi este conceput să detecteze orice variaţie cauzată de oboseală. Dacă sistemul detectează că deveniţi mai puţin vigilent,
o pictogramă de avertizare apare pe afişaj, sugerându-vă să luaţi o pauză.

 
 
Vă avertizează dacă pneurile pierd presiune

Întotdeauna este important să menţineţi presiunea corectă în pneuri, pentru a vă ajuta să economisiţi combustibil, să protejaţi pneurile şi să fiţi în siguranţă. De aceea, senzorii monitorizează constant fiecare roată şi vă alertează dacă apare o problemă, astfel încât să puteţi trage pe dreapta, să verificaţi şi să umflaţi pneul sau să schimbaţi roata. (Opţional, nu este disponibil pentru modelele cu roată spate dublă.)

 

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design