Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Transit Autosasiu

Confort

Confort
 
Autoşasiul cu cabină Transit este proiectat să ofere utilitate maximă. De asemenea, încorporează caracteristici şi tehnologii concepute special pentru a vă ajuta. Imediat după ce le veţi încerca, vă veţi întreba cum de v-aţi descurcat până acum fără ele.
 
Scaun complet reglabil pentru şofer
 
Scaunul pentru şofer, cu design ergonomic şi reglare în 8 direcţii, include o cotieră încorporată. Volanul se reglează, de asemenea, pentru a se potrivi înălţimii şi lungimii braţelor dumneavoastră, aşa că este uşor să vă găsiţi poziţia de condus ideală sau să o schimbaţi pentru şoferi diferiţi.
 
Depozitare inteligentă sub scaun

Ridicaţi pernele scaunelor duble pentru pasagerii din faţă şi veţi găsi un compartiment ascuns, suficient de mare pentru o cutie cu scule. Scaunul central încorporează, de asemenea, o masă rabatabilă, suficient de mare pentru un clipboard A4, o tabletă sau un laptop.

 
 
Geamuri electrice

Pentru control facil şi uşurinţă în utilizare, apăsaţi pur şi simplu un buton pentru a deschide şi pentru a închide geamurile sau pentru a le seta în poziţia dorită.

 
 
 
Depozitare inteligentă pentru o cabină neaglomerată

Un raft de depozitare util, deasupra şoferului şi pasagerului, utilizează în mod eficient un spaţiu care altfel nu ar fi fost folosit, astfel încât să puteţi ţine cabina ordonată, lucrurile fiind în continuare la îndemână. De asemenea, este prevăzut şi un compartiment cu capac, care include
o sursă de alimentare de 12 volţi, mufe USB şi AUX, plus un compartiment de stocare generos, deschis, împreună cu suporturi pentru pahar şi sticlă de 2 litri. (Standard)
 
Prize electrice

Pe lângă cele două prize electrice standard de 12 V mai este disponibilă şi o priză de 150 waţi, 230 V, amplasată între scaunul şoferului şi cele ale pasagerilor din faţă: ideală pentru încărcarea sculelor, a laptopurilor sau a altor echipamente, fără a mai fi necesare adaptoare speciale. (Opţiune)

 
 
Faruri care se rotesc atunci când viraţi, pentru o vizibilitate mai bună pe timp de noapte

Dacă semnalizaţi şi viraţi pe un drum sau intraţi într-un loc de parcare, această caracteristică poate face ca manevra să se execute cu mai multă siguranţă. Aceasta deoarece o lumină din farul de pe partea virajului iluminează automat partea respectivă a drumului, pentru a vă oferi vizibilitate sporită în timpul virajului. Dacă aţi intrat sau aţi ieşit vreodată în sau dintr-un loc de muncă pe timp de noapte (sau în zori de zi), veţi aprecia cu siguranţă beneficiile acestei tehnologii. (Opţiune)

 
Ford Easy-Fuel, pentru alimentări fără probleme

Acesta face să fie practic imposibilă alimentarea greşită a vehiculului, deoarece duza pompei pur şi simplu nu se va potrivi. În plus, Ford Easy-Fuel este un sistem fără capac, aşa că nu o să mai aveţi de-a face niciodată cu un buşon murdar. (Standard)

 
 
Interior ideal pentru persoanele predispuse la alergii

Materialele pentru interior au fost alese în mod special pentru a minimiza riscul apariţiei unei reacţii alergice. Modelele echipate cu aer condiţionat au, de asemenea, un filtru de polen de înaltă performanţă, pentru a preveni pătrunderea prafului şi a polenului în cabină.

 

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design