Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Transit Autosasiu

Siguranță

Controlul virajelor
 
Controlul virajelor este un sistem conceput pentru a vă ajuta să menţineţi controlul asupra vehiculului dacă acesta intră într-o curbă cu viteză prea mare. Dacă sistemul detectează o subvirare şi simte că vehiculul ar putea să iasă de sub control, mai întâi reduce cuplul motorului şi apoi frânează pentru a vă ajuta să încetiniţi. Această tehnologie unică este în special eficientă (şi cea mai utilă) în curbe înclinate sub diverse unghiuri, cum ar fi ieşirile de pe autostradă.
 
Putere suplimentară pentru frânare de urgenţă

Sistemul de asistenţă la frânarea de urgenŢă (EBA) ajută vehiculul să atingă eficienţa maximă de frânare în cazul unei situaţii de urgenţă. Sistemul detectează presiunea aplicată de şofer pe pedala de frână şi creşte automat această presiune, dacă este cazul.

 
 
Protecţie continuă împotriva răsturnării

Controlul stabilităţii la răsturnare (RSC) este conceput pentru a ajuta la prevenirea eventualităţii puţin probabile ca vehiculul dumneavoastră să se răstoarne. Sistemul poate detecta dacă autoşasiul cu cabină începe să devină instabil şi, controlând atât cuplul motorului, cât şi frânarea pe fiecare roată, această tehnologie poate ajuta la corectarea supravirării, stabilizând în mod eficient situaţia.
 
 
Aderenţă maximă cu efort minim

Un sistem avansat de control al tracţiunii (TCS) elimină alunecarea în exces a roţilor şi vă asigură cea mai bună aderenţă, performanţă şi stabilitate, atunci când aveţi mai mare nevoie. Sistemul monitorizează încontinuu şi ajustează puterea livrată roţilor individuale ale vehiculului, asigurând contact şi aderenţă maxime atunci când acceleraţi.

 
 
Menţinerea în siguranţă a remorcii pe banda de rulare

Sistemul de stabilizare a remorcii (TSC) detectează „şerpuirea” sau balansarea remorcii şi reduce viteza vehiculului pentru a ajuta la corectarea problemei, făcând ca remorcarea să fie mai controlată. Sistemul încetineşte vehiculul, reducând cuplul motorului şi crescând treptat presiunea frânelor pe toate roţile. Această tehnologie este utilă în mod special dacă ţineţi cont de faptul că vehiculul dumneavoastră are capacitatea de a tracta o remorcă de 3,5 tone cu roţile blocate.
 
 
Airbaguri pentru şofer, pasager, laterale şi tip cortină

O serie de airbaguri sunt disponibile ca dotări standard sau opţionale. Printre acestea se numără airbaguri pentru şofer şi pasager. De asemenea, senzori avansații sunt poziționați în puncte cheie în vehicul, pentru a asigura o reacție rapidă şi controlată.

 
 
Caracteristici de control care se adaptează în funcţie de încărcătură

Sistemul de control adaptiv al încărcăturii (LAC) ajustează Controlul electronic al stabilităţii în funcţie de greutatea totală pe care o transportă vehiculul dumneavoastră. Acesta reprezintă un avantaj special în cazul unui autoşasiu cu cabină Transit, deoarece asigură control şi stabilitate, indiferent dacă vehiculul este gol sau complet încărcat.

 

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design