Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Transit Custom

Experienta la volan

Ajutor pentru a mentine limita de viteza
 
Noul Transit Custom vine acum cu Sistemul de Asistenta Inteligenta pentru Controlul Vitezei, conceput pentru a spori controlul asupra vitezei, pentru ca tu sa te concentrezi la drum. Mai intai, camera Sistemului de Recunoastere a Indicatoarelor Rutiere detecteaza automat limita de viteza curenta (daca e activat), apoi ajusteaza automat setarea vitezei maxime la limita respectiva*.
 
*Este in continuare, responsabilitatea soferului, sa se asigure ca respecta limitele de viteza. Sistemul de Asistenta Inteligenta pentru controlul vitezei necesita tehnologia Tempomat Adaptiv.
 
Tempomat care se adapteaza automat
 
Cu ajutorul tehnologiei Tempomat Adaptiv, alegi viteza cu care vrei sa te deplasezi, iar sistemul o mentine constanta. Daca senzorul RADAR incorporat detecteaza un vehicul in fata, acesta va incetini masina ta, pentru a mentine o distanta prestabilita. Indata ce drumul din fata e liber, sistemul va accelera pana la viteza aleasa. 
 
Sistemul de Avertizare frontala e o tehnologie care face parte din Tempomatul Adaptiv si a fost conceputa pentru a te avertiza cand accidental, te apropii prea mult de vehiculul din fata.
 
 
Tehnologia care vede ce tu nu vezi
 
Sistemul de Asistenta pentru Unghiul Mort utilizeaza senzori RADAR pentru a identifica autovehiculele ce se pot afla in unghiul mort. Acestia sunt amplasati pe ambele parti ale noului Transit Custom si te avertizeaza prin intermediul unei lumini portocalii afisate in oglinda laterala.
 
Sesizeaza vehiculele pe care le-ai putea rata
 
Alerta la Intersectarea cu Traficul e o tehnologie complet noua, ce face parte din noul Sistem de Asistenta pentru Unghiul Mort (BLIS). cand iesi cu spatele din parcare si ai vizibilitate redusa asupra traficului, Alerta la Intersectarea cu Traficul detecteaza vehicule care se apropie si emite un sunet de avertizare. Aceasta tehnologie aprinde o lumina in oglinda laterala exterioara (stanga sau dreapta, in functie de directia din care se apropie vehiculele) si emite o avertizare pe afisajul multifunctional.

Vede semnele de circulatie pe care le-ai putea rata
 
Indiferent daca semnele sunt pe marginea drumului sau deasupra acestuia, permanente sau temporare, Sistemul de recunoastere a indicatoarelor rutiere le poate identifica. O pictograma cu viteza respectiva sau un semn de interzicere a depasirii apare pe panoul de bord si se schimba de fiecare data cand patrunzi intr-o zona cu o limita noua.
 
 
Lumini de zi noi cu LED-uri, pentru stil si vizibilitate
 
Foarte eficiente energetic, aceste lumini de zi avansate ofera un aspect aparte, ce pune in evidenta noul Transit Custom: te ajuta sa fii observat pe timpul zilei si sa vezi clar pe timpul noptii.

Faruri cu actionare automata
 
Farurile automate sunt prevazute cu senzori ce detecteaza lumina cand incepe sa se intunece sau la schimbarea brusca a conditiilor de iluminare. Acestia activeaza farurile cu actionare automata si usureaza condusul in conditii de iluminat precar. 
 
In plus, faza lunga automata comuta temporar la faza scurta, cand detecteaza trafic din sens opus sau un alt vehicul in fata, pentru a nu-i orbi pe ceilalti soferi. Apoi, sistemul revine automat la faza lunga, asigurand vizibilitate maxima.
 
 
O alerta care te atentioneaza cand parasesti banda din greseala
 
Daca detecteaza ca incepi sa parasesti accidental banda, Sistemul de avertizare la parasirea benzii te atentioneaza imediat printr-o vibratie a volanului si prin afisarea unui indicator de avertizare vizuala.
 
 
Marsarier mai simplu
 
Stalpi opritori, biciclete, ziduri joase… Camera video pentru vizualizare spate iti arata tot ce e in spatele masinii, pe un ecran integrat in consola centrala. Sistemul arata obiecte pe care le poti omite si in plus, afiseaza linii virtuale pentru a te ajuta sa parchezi si in cele mai inguste spatii. Camera se activeaza automat cand dai in marsarier.
 
 
Senzori ce faciliteaza parcarea
 
Senzorii fata si spate pentru distanta la parcare te ajuta sa stabilesti distanta dintre masina ta si orice obstacol din fata sau din spate. Cand detecteaza un obiect, senzorii emit o avertizare vizuala si sonora care se intensifica cu cat te apropii mai mult de obstacol.
 
Suspensie pneumatica spate
 
Sistemul de suspensie pneumatica spate se ajusteaza automat pentru a mentine o garda la sol constanta, indiferent de conditiile de incarcare. Prin urmare, te bucuri de o deplasare placuta, indiferent daca esti singur, cu pasageri sau daca vehiculul e incarcat la maximum.
 
 
Stabilizare in conditii de vant lateral
 
Ajuta soferul sa mentina vehiculul pe banda de deplasare in conditii de vant puternic si in rafale, folosind Sistemul de control electronic al stabilitatii, pentru a detecta momentul cand vehiculul e afectat de vantul lateral.
 
 
Asistenta de urgenta Ford SYNC
 
Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC este Asistenta de Urgenta*. In caz de accident, cand se activeaza airbagul sau se dezactiveaza pompa de carburant, tehnologia poate utiliza un telefon mobil imperecheat si conectat prin Bluetooth® pentru a te ajuta sa efectuezi un apel direct catre Serviciile de Urgenta. Poti alege sa intrerupi apelul sau sa discuti cu personalul serviciului de urgenta, daca e cazul. Un aspect extrem de important este faptul ca sistemul va furniza informatii vitale, precum coordonatele tale GPS atunci cand tu n-o poti face. 
*Asistenta de Urgenta Ford e disponibila in peste 40 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza cand e conectata cu un telefon mobil compatibil pe care-l ai la tine, in momentul in care un airbag este declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau cand un senzor care inregistreaza o coliziune, intrerupe pompa de combustibil. Asistenta de urgenta nu e disponibila in toate limbile europene.

 

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design