Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Ford Carbenta Com

Despre Ford Carbenta Com

   Carbenta Com SRL, dealer autorizat Ford Oradea și Deva, oferă un pachet integrat de produse și servicii auto, comercializând întreaga gamă de autovehicule și autoutilitare Ford în județul Bihor și Hunedoara.

   Complexul amenajat la standardele Ford, dispune de un showroom cu posibilitatea de expunere a 9 autoturisme, o unitate service ce oferă o gamă completă de servicii post - vânzare (mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie, ITP), depozit de piese și accesorii, zonă de joacă pentru copiii, zona de parcare clienți și alte numerose facilități.

    Noul complex Carbenta Com, dealer autorizat Ford Oradea și Deva, pune la dispoziția celor care doresc să achiziționeze un autoturism Ford, dar și celor care doresc să întrețină autovehiculul Ford achiziționat, produsele, serviciile și specialiștii de care au nevoie.

  Carbenta Com se preocupă de instruirea continuă a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou şi pentru a fi mereu pregătit în faţa provocărilor. Acesta este instruit în cadrul programelor de training organizate în parteneriat cu importatorii și producătorii mărcilor reprezentate.

Carbenta Com "Descoperă diferența...!" - o echipă de profesioniști dornici și capabili să ofere clienților cele mai bune soluții, consiliere și sprijin în ceea ce privește alegerea unui autoturism, dar și promptitudine, seriozitate și calitate pentru serviciile de service și post - vanzare.

"Cheia succesului constă în dorinţa şi capacitatea noastră de a trata fiecare client cu respect, maximă atenţie şi dedicare, de a căuta şi a găsi soluţii în rezolvarea tuturor cerinţelor."

Servicii disponibile:

- comercializare gamă completă autoturisme și autoutilitare Ford
- comercializare piese de schimb și accesorii originale (EN-GROSS / EN-DETAIL)
- service specializat Ford
- buy - back
- linie ITP
- servicii de finanțare
- asigurări auto

Vă așteptăm în cele două locații - Deva, Calea Zarandului Nr. 28 și Oradea, Șoseaua Borșului Nr. 32/D

ARTICOLE ȘI COMUNICATE DE PRESĂ

Noua tehnologie de navigație prin satelit pe sistemul „fărâmituri de pâine” îi ajută pe șoferii care se aventurează pe off-road să găsească drumul înapoi

Fărâmiturile de pâine nu i-au ajutat pe Hansel și Gretel să își găsească drumul înapoi (spoiler alert: cu siguranță, sistemul bazat pe pietricele funcționa mai bine), dar cu siguranță sistemul conceput de Ford dă rezultate pentru curajoșii care se avântă pe drumuri nebătătorite.

Transfăgărășanul, în topul celor mai impresionante drumuri ale Europei

Cu toții merităm un Ford cu care să străbatem cele mai frumoase drumuri, să vedem cele mai impresionante trasee și să creăm amintiri. Haideți să începem cu Transfăgărașanul!

Ford Ranger Raptor

Atunci când are terenul potrivit, noul Ford Ranger Raptor poate să zboare la propriu! Este combinația perfectă între fantezie și realitate, adus cu „roțile pe pământ” special pentru a porni alături de tine pe drumuri nebătătorite, pregătit să facă față celor mai îndrăznețe provocări!

Ford dezvăluie Puma Titanium X, ce va fi prezentat la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt

Koln, Germania, 5 septembrie 2019 - Ford a dezvăluit astăzi pentru prima dată modelul elegant și bogat în tehnologii Ford Puma Titanium X, înainte de debutul public al acestuia la Salonul Auto de la Frankfurt din Germania, care va avea loc săptămâna viitoare.

Ford dezvăluie o gamă de vehicule electrificate care va depăși gama de modele cu motorizări convenționale benzină și diesel până în 2022

Ford lansează în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt cea mai puternică gamă de vehicule electrificate din istoria sa. Aceasta include noul Puma EcoBoost Hybrid, noile modele plug-in hybrid Explorer și Tourneo Custom și noua generație a SUV-ului Kuga - primul model Ford care este oferit în versiuni de propulsie mild-hybrid, full-hybrid și plug-in hybrid.

VÂNZĂRILE FORD ÎN EUROPA AU ATINS UN NOU RECORD ÎN LUNA AUGUST

Ford a înregistrat cele mai bune vânzări din ultimii 21 de ani.

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design