Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Ford Carbenta

Transfăgărășanul, în topul celor mai impresionante drumuri ale Europei

Transfăgărășanul, în topul celor mai impresionante drumuri ale Europei străbătute de Ford Focus ST în căutarea Nirvanei din Munții Portugaliei

Serpentinele de pe N304 fac parte din cel mai impresionant traseu din Europa, drum care duce către Munții din Nordul Portugaliei și Parque Natural do Alvão. Este un drum larg, cu suprafața perfectă a drumului, curbe ritmice și priveliști mirifice. Un alt punct forte al acestui traseu constă în faptul că puțini șoferi îl străbat.

În timpul celor mai recente filmări din seria „Cele mai impresionante trasee de condus prin Europa”, jurnalistul Steve Sutcliffe șoferul aventurosului Ford Focus ST, a întâlnit doar 20 de mașini în total care străbăteau drumul N304 pe parcusul celor trei zile de filmări. Acesta a declarat că „există și alte drumuri care străbat zonele Nord - Sud”, așa că întortochiatul N304 rămâne liber pentru cei mai îndrăzneți șoferi, care vor întâlni o rută de neuitat.

Hoteluri de calitate la prețuri accesibile, mici cafenele, cascade și râul Olo fac din N304 un traseu de poveste care poate fi văzut aici.

Acest video este al zecelea din serie și caută să găsească cele mai impresionante trasee de condus prin Europa. În urmă cu 3 ani, Steve Sutcliffe a condus un Ford Mustang pe Transfăgărășan și s-a declarat uimit de frumusețea acestui traseu. Filmarea se poate urmări aici.

Topul celor mai impresionante drumuri din Europa:

Punctajul are în vedere mai mulți factori, care includ „Factorul Încântare”, Ospitalitatea, Priveliștea, Mâncarea și Băutura.

Cu toții merităm un Ford cu care să străbatem cele mai frumoase drumuri, să vedem cele mai impresionante trasee și să creăm amintiri. Haideți să începem cu Transfăgărașanul!

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design