Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 
Promotii Autoturisme

Noul Fiesta Active

 

AVANTAJ CLIENT PANA LA 4250 DE EURO* PENTRU FORD FIESTA ACTIVE!
 
Un stil de viata activ impune o masina pe masura. Noul Fiesta Active ofera flexibilitate, utilitate si exaltare pe sosea si nu numai, fiind primul model de Fiesta crossover de pana acum. Designul ei e inspirat de SUV-urile impunatoare, cu garda la sol ridicata, bare de acoperis, scaune sport si protecții suplimentare. Pentru ca tu sa conduci mai dinamic si sa te bucuri de o experienta hatchback unica. 
 
Iar acum poti beneficia de un avantaj client de pana la 4.250 de euro*!
 
Modelul Ford Fiesta Active din promotie, cu motor 1,1l si 85 CP, cutie manuala in 5 trepte, vine cu urmatoarele dotari standard:
 
Moduri de condus selective
Sistem detectare pietoni
Sistem avertizare depasire banda
ESC include comutatorul ON / OFF
Asistența la pornire si Asistenta la franarea de urgenta
Tempomat adaptiv
Sistem de recunoastere a indicatoarelor rutiere
Sistemul Ford My Key
SYNC III, DISPLAY 6.5 inch
 
Iar pachetul Active 2 iti aduce urmatoarele dotari optionale, fara costuri suplimentare: 
 
SYNC III 8'' TFT touchscreen
Audio SWC, 2xUSB, 10 DIFUZOARE (incl. 1 Subwoofer)
Mini ICP 5 Button, DAB, B&O play, Navigatie
 
In plus, beneficiezi de garantie 2+2 ani.
 
Rezerva acum oferta speciala pentru Ford Fiesta Active – click aici! 
 
Ai nevoie de mai multe informatii? Toate detaliile despre Ford Fiesta si oferta speciala iti stau la dispozitie in showroom-urile Ford Carbenta Com de pe Soseaua Borsului, Nr.32/D, Oradea sau Calea Zarandului, Nr.28, Deva!.
 
Termeni si conditii
 
Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Oferta financiara este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul FIESTA ACTIVE 2 cu pachet ACTIVE 2 inclus.
 
Sumele prezentate anterior pot varia in functie de cursul de schimb RON/EUR la data tranzactiei. Avantajul maxim client pentru modelul prezentat este obtinut dupa includerea cumulativa a: 1. contravalorii suportului acordat de Ford Romania; 2. Contravalorii suportului acordat de dealerii participanti in campanie; 3. Contravalorii tichetului Ecobonus 4. Contravaloarea Pachetului Active 2. 
 
Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti in program. Consumul mixt masurat in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare pentru motorizarea 1.0 125 CP, transmisie manuala in 6 trepte (e.g Directiva Europeana nr. 715/2007): 5.0 l /100 km, emisii CO2 (g/km): 113, valoare masurata in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.
 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design