Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 
Promotii Autoturisme

Noul Ford Ecosport

 
AVENTURA TA ECOSPORT INCEPE CU DOAR 750 LEI / LUNA*
 
Iti doresti o masina eficienta si inteligenta? Care sa arate si sa se comporte ca un SUV, dar cu un plus de rafinament si design? Si care sa iti garanteze incredere la volan? 
 
Fii gata sa faci cunostinta cu noul model Ford EcoSport si cu oferta speciala de lansare: poti alege o rata lunara de la 750 de lei* – fara comision de administrare. Suna prea bine sa fie adevarat? 
 
Noul EcoSport a fost inzestrat cu cele mai avansate tehnologii Ford, pentru ca tu sa conduci in deplina siguranta si maxim confort. Sistemul de Control Electronic al Stabilitatii, Controlul Tractiunii si Sistemul de Monitorizare a Presiunii din Pneuri, Sistemul de Asistenta la Pornirea din Rampa, airbagurile care te vor proteja din orice unghi, garda la sol inalta – toate au fost create pentru ca tu sa cuceresti atat terenul urban, cat si pe cel mai putin accesibil. 
 
Noul EcoSport imbina utilitatea cu inteligenta si tehnologiile de ultima ora cu un aspect fluid si elegant. Iar motorul EcoBoost 1.0 125 CP, premiat in sase ani consecutivi ca Motorul International al Anului in categoria sa, te va ajuta sa descoperi o noua dimensiune a performantei combinata cu eficienta. 
 
Mai mult, cu oferta speciala de lansare beneficiezi, fara costuri suplimentare, de dotarile din pachetul Trend, pentru confortul si siguranta ta:
- Aer conditionat automat (EATC);
- Sistem SYNC III cu Asistenta pentru situatii de urgenta; sistemul include ecran de 6.5”, 6 difuzoare, USB, comenzi audio pe volan;
- Jante din aliaj de 16”
- Bare plafon negre. 
 
Da frau liber spiritului de aventura si fii printre primii care urca la volanul noului EcoSport! 
 
Rezerva acum oferta, prin programul rabla 
 
 
Termeni si conditii
 
Oferta financiara este adresata exclusiv persoanelor fizice si este realizata de UniCredit Consumer Financing pentru modelul Ford Trend 1.0 Ecoboost 125 CP, cu pachetul Trend inclus, in valoare de 12.100 Euro (pret 55.660. Lei la un curs exemplificativ de [4,6] Lei/1 Euro) TVA inclus, avans 19.460 Lei (35%). Valoarea totala estimativa a creditului Ford variabil fara CPI va fi de 36.200 Lei pe o perioada de 60 luni, astfel: rata anuala dobanda 7,99% (ROBOR la 3 luni + marja 5,88%), analiza dosar 790 Lei, administrare lunara credit 0 Lei, rata lunara estimativa 750 Lei, valoarea totala estimativa platibila a creditului 44.992 Lei, DAE 9,28%. Valoarea estimativa a ratei lunare de mai sus nu include asigurarea optionala de viata si asigurarea CASCO. 
 
Sumele prezentate anterior pot varia in functie de valoarea tichetului valoric rabla ulterior intrarii in vigoare a legislatiei specifice, dar si de cursul de schimb RON/EUR la data tranzactiei si/sau emiterii documentatiei de finantare. Pretul modelului este obtinut dupa includerea cumulativa a: 1. contravalorii suportului acordat de Ford Romania; 2. O contravaloare estimata a tichetului valoric rabla de 6.500 lei. Oferta nu include alte echipamente, accesorii sau dotari optionale. Consumul mixt masurat in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (e.g Directiva Europeana nr. 715/2007): 5,2 l/100 km, emisii CO2 (g/km): 119, valoare masurata in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare. 
 
Oferta este valabila in limita stocului disponibil!
 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design