Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Promotii Autovehicule

Puma

Ford iti tripleaza valoarea tichetului Rabla pentru toate versiunile modelului Puma!
Garantie de producator 2+5 ani in limita a 100.000 km

Cu un design inovator si cea mai noua tehnologie hybrid, noul Ford Puma iti va atrage atentia prin design-ul indraznet si motorul deosebit de eficient. Conceput pentru placerea de a conduce si pentru a te bucura de tot ce are mai bun de oferit viata moderna, noul Ford Puma deschide calea unei noi generatii de autovehicule hibride, cu consum optimizat, emisii reduse, performante avansate si o experienta speciala la volan.

Pentru ca tu sa beneficiezi de cea mai buna oferta, Ford iti tripleaza tichetul Rabla pentru toate versiunile Puma si iti ofera garantie de producator de 2+5 ani in limita a 100.000 km. Contacteaza acum cel mai apropiat dealer Ford pentru o oferta personalizata!

 

*Termeni si conditii aplicabile promotiei:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii – va rugam cititi mai jos. Foarte important inainte de a decide achizitia: 1) Pretul de vanzare al modelului Puma achizitionat va rezulta dupa deducerea din pretul de lista a: i) contravalorii Suportului Ford (acordat de Ford Romania si de dealerii participanti in program) – egal cu dublarea valorii Primei de Casare prin Programul Rabla Clasic in vigoare sau prin Programul Rabla Plus in functie de motorizare (denumite in mod generic „Programul Rabla”) si ii) contravalorii Primei de Casare prevazuta de Programul Rabla aplicabil 2) Campania este adresata persoanelor fizice si este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program. Valoarea finala de vanzare variaza in functie de cursul de schimb RON/EUR la data comercializarii.

Nicio referire la sintagma "prima de casare" nu implică şi sintagmele "ecobonus"/”ecotichet”.

Plajele valorilor emisiilor masurate conform standardului NEDC avute in vedere si de Programul Rabla sunt prevazute pe fiecare model Ford Puma care se incadreaza in reglementarile comunicate de institutiile competente la momentul emiterii prezentei si pot fi consultate mai jos si in reteaua de dealeri participanti.

  • Emisii CO2 Titanium: valoare min 96 gr/km valoare maxima 106 gr/km; consum min 4.2l/100km consum max 4.6l/100km;
  • Emisii CO2 Titanium X: valoare min 99 gr/km valoare maxima 106 gr/km; consum min 4.3l/100km consum max 4.6l/100km;
  • Emisii CO2 ST Line: valoare min 96 gr/km  valoare maxima 106 gr/km, ; consum min 4.2l/100km consum max 4.6l/100km;
  • Emisii CO2 ST Line X: valoare min 96gr/km  valoare maxima 106 gr/km; consum min 4.2l/100km consum max 4.6l/100km;

* Motorizarea diesel, motorizarea benzina cu cutie automata, nivelul de echipare ST Line X Vignale vor fi disponibile incepand cu productia iunie 2020.

Pentru autovehiculele dotate cu motoare termice, acestea beneficiaza de 2 ani garantie legala + 5 ani garantie conventionala in limita a 100.000 km cumulat la finalul intregii perioade.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla se publică pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare - Rabla.

Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

Oferta este valabila pana la 31.05 2020 cu posibilitatea prelungirii sau pana la epuizarea tichetelor Rabla

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design