Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Service

Asistență de urgență

Asistenţa de urgenţă 112

În eventualitatea puţin probabilă a unui accident, funcţia premiată de Asistenţă de urgenţă a sistemului SYNC poate oferi ajutor esenţial.
 
 
 
 
Un apel direct la Serviciile de urgenţă

Atunci când este declanşată de activarea unui airbag* sau de întreruperea pompei de combustibil, funcţia de Asistenţă de urgenţă utilizează telefonul tău mobil pentru a contacta direct Serviciile de urgenţă. (Astfel elimini centrele de asistenţă terţe şi câştigi timp). Această funcţie oferă Serviciului de urgenţă informaţii esenţiale, cum ar fi coordonatele tale GPS, şi îţi oferă posibilitatea să vorbeşti personal cu operatorii respectivi.
 
 
Asistenţă în ţară şi peste hotare

Dacă eşti implicat într-un accident în străinătate, funcţia de Asistenţă de urgenţă este extrem de utilă. Mulţumită opţiunilor sale lingvistice unice, sistemul poate vorbi cu tine în limba selectată de tine**, comunicând însă cu Serviciile de urgenţă în limba locală respectivă. Nu există costuri suplimentare pentru această opţiune ce îți conferă un plus de linişte, pe durata întregii perioade de funcţionare a autovehiculului.


*Excluzând airbag-urile pentru genunchi şi pasager, şi centurile de siguranţă gonflabile spate.
**Dintre cele patru limbi specificate disponibile cu versiunea ta.

 

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design