Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 
Service

Ford Motorcraft

FORD MOTORCRAFT
 
Servicii de calitate la preturi all-inclusive pentru autovehiculele Ford cu varsta de peste 4 ani
 
De la revizie si reparatii uzuale pana la Pre-verificare I.T.P si anvelope, la Ford Motorcraft 4+ vei gasi tot ce iţi trebuie. Un brand special conceput pentru modelele Ford cu o vechime de minimum 4 ani, Ford Motorcraft ofera preturi clare si transparente, fara costuri ascunse. Mai mult, de autoturismul tau se vor ocupa profesionistii de la Ford, ajutati de cele mai noi echipamente si piese originale Ford. 
 
Niciun loc nu-i ca acasa si nicio revizie ca Ford Motorcraft. Piesele din gama economica de origine Ford ofera tot ceea ce merita masina ta de peste 4 ani - De la revizie la reparatii uzuale, pana la Pre-verificare I.T.P si anvelope portivite fiecarui sezon. Gama Ford Motocraft este solutia optima pentru a-ti mentine masina in forma cat mai mult timp posibil.
 
Vino acasa!
 

Service Ford

Servicii de inalta calitate, asigurate de tehnicienii Ford la un pret atractiv.

De la 349 lei *

 

Anvelope de vara Ford

Cel mai bun loc de unde poti achizitiona anvelope noi potrivite vehiculului tau este dealer-ul tau Ford Carbenta COM.

De la 151 lei *

 

Pre-verificare I.T.P.

Cel mai sigur mod de a-ti pregati masina pentru verificarea I.T.P

Gratuita*

 

Reparatii uzuale

Piesele originale si tehnicienii instruiti de Ford iti mentin masina in cea mai buna stare.

**** Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei in vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusa termenilor si conditiilor afisate si este valabila in limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica in functie de seria de sasiu. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe ford.ro si in reteaua de reparatori autorizati Ford. Perioada derularii acestei campanii: 01 Iunie 2018 - 31 August 2018

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design