Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Service

Garanţie autovehicule noi

Jantă Ford Mondeo Garanţia de bază

Garanţia de baza oferită de Ford și Carbenta Com asigură o utilizare fără griji a vehiculului tău pe o perioadă de 9 ani. Toate reparaţiile sunt făcute în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Mai mult, dacă vinzi autoturismul tău Ford, garanţia este transferabilă - un beneficiu adiţional real pentru noul proprietar.
 

 

Garanţia pentru piese de schimb

Reprezentanții Ford / Centrele Autorizate de Reparaţii folosesc numai piese de schimb Ford pentru reparaţiile acoperite de garanţie. Aceste piese îndeplinesc standardele noastre stricte de calitate şi siguranţă, ceea ce înseamnă că performanţa şi valoarea Fordului tău nu vor fi afectate.


 

Garanţia pentru vopsitorie

Garanţia ta pentru suprafeţele vopsite începe şi se termină odată cu garanţia ta de bază Ford. Verifică cartea de service a vehiculului tău (denumită formal Ghid de Garanţie & Service) pentru a afla perioadele de garanţie ale vehiculului tău. 

Garanţia anti-perforare

Caroseria ta Ford este garantată împotriva perforării dinspre interior timp de până la 12 ani (în funcţie de model). Pentru a menţine această garanţie, supune Fordul tău la verificări regulate ale caroseriei şi a vopselei (care pot fi combinate cu inspecţiile de service) după cum este descris în cartea de service.
 

 

Asistenţă Ford

În cazul unei defecţiuni sau dacă vehiculul tău nu porneşte, serviciul de Asistenţă Ford îţi stă la dispoziţie pentru ajutor în aproape toate ţările Europei. Este nevoie doar de un apel telefonic şi ajutorul va veni - fie că ai nevoie de reparaţii gratuite la faţa locului, remorcare, un vehicul de schimb, cazare pe timp de noapte, ajutor pentru a ajunge acasă sau oricare altul din serviciile noastre. Verifică cartea de service a vehiculului tău (denumită formal Ghid de Garanţie & Service) pentru perioadele de asigurare 'Asistenţă Ford' ale vehiculului tău.
 

Reparații neacoperite de Ford

Ford nu este răspunzătoare de nici o reparaţie care rezultă direct din:
 
• Avarii cauzate prin neglijenţă, inundaţie, accident, competiţii, curse sau orice altă utilizare necorespunzătoare.
• Uzura şi deteriorarea normală.
• Nerespectarea normelor de păstrare a vehiculului în conformitate cu programul de întreţinere şi instrucţiunile de service Ford.
• Nerespectarea normelor de păstrare a vopselei şi caroseriei prin
curăţare periodică conform instrucţiunilor Ford.
• Modificări neautorizate asupra vehiculului sau asupra componentelor sale.
• Nerectificarea la timp a defectelor de vopsea sau coroziune identificate în timpul Verificării Caroseriei şi a Vopselei.
• Factori dincolo de controlul nostru, precum deteriorări cauzate de contaminanţi aerosolizaţi, furtuni, lovituri cu pietricele, zghârieturi sau utilizarea unor agenţi de curaţare necorespunzători.
• Reparaţii folosind metode care nu au fost aprobate de către Ford.
• Nefolosirea de Piese Originale Ford, sau de piese şi lichide care să corespundă calităţii lichidelor şi a Pieselor Originale Ford.
• Pentru mai multe informaţii te rugăm să consulţi portofoliul de service.

 

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design