Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Service

Întrebări frecvente

Ce este SYNC?
 
SYNC este un sistem de comunicații și divertisment care a fost distins cu numeroase premii. Sistemul îți permite să rămâi permanent conectat, chiar și atunci când ești la volan - dând telefoane și ascultând muzică în modul hands-free.

Cum funcționează SYNC?
 
SYNC folosește tehnologia fără fir Bluetooth® pentru a transmite informații între telefonul tău mobil și vehiculul Ford. Poţi folosi atât comenzi vocale, cât şi alte comenzi simple (cum ar fi butoanele de pe volan) pentru a iniţia sau răspunde la apeluri telefonice ori pentru a asculta muzică. Asemenea unei telecomenzi universale, SYNC poate controla telefonul și muzica ta de pe dispozitivele Bluetooth sau USB. SYNC are caracteristici diferite de la un vehicul la altul, dar elementele de bază sunt aceleași.

 
Ce este conectarea (pairing) și cum îmi conectez telefonul?
 
Pentru a folosi oricare dintre funcțiile telefonului prin intermediul SYNC® —de exemplu pentru a da un telefon ori pentru a citi un mesaj— trebuie să îți conectezi mai întâi telefonul cu Bluetooth®. Conectarea le permite dispozitivelor Bluetooth să comunice între ele în condiții de siguranță. Notă: SYNC nu poate iniția sau primi apeluri telefonice de pe mai multe telefoane simultan.
 
Ce se întâmplă dacă SYNC nu recunoaște o comandă vocală?
 
SYNC sugerează alternative, atât prin enumerarea sonoră, cât și prin afișarea lor pe ecran. Dacă preferi, poți alege manual o anumită funcție, folosind tastele din jurul ecranului.
 
Ce se întâmplă dacă modific datele de contact din agenda telefonului?
 
Odată agenda telefonică transferată către SYNC®, e suficient să rostesti numele unei persoane, iar sistemul va iniția apelul. Poti preciza și o locație, de exemplu "Sună la Mama Acasă" ("Call Mom at Home"). Dacă activezi funcția de Descărcare Automată a Agendei (Automatic Phonebook Download), de fiecare dată când conectezi prin Bluetooth® telefonul mobil, toate modificările efectuate pe telefon vor fi transferate automat în sistemul SYNC.
 
De ce SYNC afișează o agendă telefonică goală, atunci când conectez telefonul?
 
Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să verifici că descărcarea agendei telefonice este permisă. Apoi trebuie să verifici setările specifice telefonului, în SYNC. Intră în meniul PHONE -> page down -> Phonebook preferences. Verifică opțiunea Download phonebook, care trebuie să fie bifată. După acest pas, poți iniția manual descărcarea agendei, selectând opțiunea Download now. Fiecare model de telefon este diferit, de aceea recomandăm consultarea manualului de utilizare primit odată cu telefonul mobil.
 
De ce funcția de citire a SMS-urilor nu functionează pe telefonul meu?
 
Disponibilitatea acestei funcții depinde de modelul telefonului mobil. Pentru a primi mesajele text, telefonul tău trebuie să fie compatibil cu descărcarea SMS-urilor prin Bluetooth. Pentru a vedea dacă această funcție este compatibilă cu modelul tău de telefon mobil, accesează meniul de Mesaje Text din SYNC (PHONE > page down > Text messaging). Dat fiind că fiecare model de telefon este ușor diferit (în termeni de marcă, model, provider sau versiune de sistem de operare), consultă manualul de utilizare primit împreună cu telefonul mobil.
 
Ce se întamplă dacă intru în mașină în timp ce port o convorbire?
 
Telefonul tău va face automat transferul către SYNC (prin intermediul microfonului și difuzoarelor din habitaclu). Nu este necesară nicio intervenție din partea ta.
 
Ce se întamplă dacă opresc motorul în timp ce port o convorbire?
 
Dacă doar oprești motorul, totul va funcționa în continuare (adică apelul va fi direcționat către microfonul și difuzoarele din habitaclu). Dacă deschizi portiera în timp ce motorul este oprit, apelul va fi redirecționat automat către aparatul telefonic. Îți poți continua, astfel, convorbirea fără a fi necesară vreo intervenție din partea ta.
 
Cum funcționează funcția de muzică în modul hands-free?
 
Prin intermediul unor comenzi vocale simple, SYNC poate reda muzică de pe MP3 player, de pe un dispozitiv USB sau de pe un telefon mobil compatibil.
 
Media player-ul meu este compatibil?
 
SYNC este compatibil cu numeroase modele de media player. Mai mult, cât timp dispozitivul este conectat prin USB, SYNC va încărca bateria acestuia.
 
Cum pot asculta melodiile mele preferate?
 
Prin intermediul unor comenzi vocale simple, SYNC poate reda muzica în funcție de gen, artist, numele melodiei sau numele albumului.
 
Cum funcționează Sistemul de Asistență pentru situații de urgență 112?
 
Atunci când funcția este activată, Sistemul folosește telefonul conectat prin Bluetooth pentru a contacta serviciile de asistență, în cazul declanșării airbag-urilor sau, pe anumite vehicule, în cazul sistării de urgență a alimentării cu combustibil. Sistemul de Asistență pentru situații de urgență le dă ocupanților posibilitatea de anulare a apelului, înainte de efectuarea acestuia.
 
Va funcționa Sistemul de Aisstență pentru situații de urgență, daca ies cu mașina mea din țară?
 
Sistemul de Asistență pentru situații de urgență funcționează atât în țară cât și peste hotare. SYNC poate interacționa cu tine în limba pe care ai ales-o, iar cu serviciile de asistență în limba locală.
 
Cum pot face actualizări ale sistemului SYNC?
 
În acest moment, poți instala actualizările de sistem pentru SYNC vizitând dealerul Ford cel mai apropiat. În scurt timp, vei putea face singur actualizarea, descărcând pachetul de programe de pe un site pe un dispozitiv USB și, apoi, conectând dispozitivul în vehicul, pentru transferul noilor informații.

 

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design