Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Service

Mod hands - free pentru muzică și telefonul mobil

Hands-free pentru telefonul mobil

Poţi comunica extrem de uşor atunci când te afli la volan. Conectează telefonul mobil cu funcţie Bluetooth la sistemul Ford SYNC şi poţi comunica în modul hands-free.

Pentru a efectua un apel, trebuie doar să foloseşti comenzi vocale simple precum „Phone… Call Mihai’s mobile” (Telefon... Apelează mobilul lui Mihai) şi SYNC utilizează lista de contacte din telefonul tău mobil pentru a apela.
 
Continuă convorbirea în interiorul şi în afara autovehiculului

Dacă te afli într-o convorbire hands-free atunci când părăseşti autovehiculul, SYNC face automat trecerea pe telefonul tău mobil. Iar în cazul în care vorbeşti la telefonul mobil atunci când intri în autovehicul, SYNC comută convorbirea în modul hands-free. Indiferent de situaţie, poţi continua conversaţia, fără întreruperi.
 
 
 
Ascultă-ţi mesajele text primite

SYNC poate citi cu voce tare SMS-urile primite pe telefonul mobil*, în timp ce te afli la volan. Iar apoi poţi apela imediat persoana respectivă cu ajutorul unor comenzi vocale simple.

*Disponibil în 9 limbi pe telefoanele mobile compatibile cu SYNC care susţin protocolul de citire a SMS-urilor.
 
 
Muzică în modul hands-free

Cu ajutorul Ford SYNC, utilizezi comenzi vocale simple pentru a reda piese de pe MP3 player sau de pe un dispozitiv USB sau poţi reda muzică în flux de pe un telefon mobil compatibil.
 
 
 
 
Poţi selecta piesele rapid şi uşor

Poţi selecta şi reda muzica în funcţie de artist, titlul melodiei sau titlul albumului. De exemplu, trebuie să rosteşti doar: „USB… Play artist, Lady Gaga” (USB... Redă artistul Lady Gaga). Poţi de asemenea selecta un anumit tip de muzică, iar SYNC va sorta în mod automat lista de piese în funcţie de gen, în listele de redare.

Această tehnologie poate chiar să-ţi spună titlul piesei sau numele artistului, în oricare moment. Trebuie doar să întrebi „USB... What's playing?” (USB... Ce melodie este redată?)
 
Compatibilitate cu numeroase media player-e
 
Ford SYNC este compatibil cu numeroase media player-e, printre care se numără cele de la Apple, Arcos, Creative Labs, iRiver, Phillips, SanDisk, Toshiba, Samsung şi Sony. Şi atâta timp cât media player-ul tău este conectat la portul USB, SYNC îl încarcă – aşa că te poţi bucura în continuare de muzică, fără să-ţi faci griji că ţi se consumă bateria.

 

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design