Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Service

Reparaţii vehicule

Consultanță tinichigerie - vopsitorie

Din păcate problemele apar...aşa e viaţa. Dar problemele sunt făcute pentru a fi rezolvate.

Iar noi suntem aici să rezolvăm problemele care pot apărea dintr-o simplă greşeală sau un moment de neatenţie. Şi deoarece firma noastră are ca şi filosofie deservirea completă şi profesionistă a clienţilor, şi atelierul de tinichigerie şi vopsitorie are acelaşi scop... pentru că la noi “clientul nostru este stăpânul nostru”.

Atelierul de tinichigerie este dotat cu scule şi utilaje de ultimă generaţie care include şi un cuptor performant pentru vopsire. Astfel, orice problemă care apare la partea de tinichigerie sau vopsitorie a maşinii tale poate fi remediată în timp util şi la o calitate bună.

Maşina, în zilele noastre, nu mai este un lux...ea este un mijloc necesar în viaţa de zi cu zi. Deoarece ştim că, fără maşină viaţa este mai grea, echipa de la atelierul de tinichigerie şi vopsitorie face tot posibilul ca autoturismul clientului să stea cât mai puţin în service.

Echipa de service este o echipa performantă cu o experienţă vastă în domeniul tinichigeriei şi vopsitoriei, colegii noştri lucrând împreună de foarte mult timp. Astfel colaborarea între departamentul de tinichigerie şi departamentul de vopsitorie este una foarte bună.

În consecinţă problemele apar...dar noi suntem aici pentru a vă ajuta.

Vei observa că toţi reprezentanţii Ford / Centrele Autorizate de Reparaţii oferă un service excelent atunci când ai nevoie de reparaţii:
• Toţi tehnicienii din cadrul reprezentanţelor sunt instruiţi de către Ford.
• Sunt disponibile Piese Originale Ford.
• Vor fi schimbate numai acele piese care trebuie schimbate.
• Controlul calităţii la reprezentanţii Ford / Centrele Autorizate de Reparaţii asigură rezultate foarte bune.
• Toate reparaţiile vin cu o garanţie ale cărei condiţii îţi vor fi explicate curtenitor de tehnicieni. 
• Aceştia vor oferi soluţiile cele mai adecvate de service pentru vehicule de orice vechime.

CALITATEA REPARAŢIILOR

Locul potrivit, pentru toate serviciile de care ai nevoie

Dealerii şi reparatorii autorizaţi Ford îţi oferă cele mai bune servicii, indiferent de reparaţiile de care ai nevoie. Toţi tehnicienii sunt pregătiţi de către Ford, la standarde care garantează rezultate de calitate, în timp ce piesele originale Ford sunt întotdeauna disponibile şi permit acordarea de garanţie post-reparaţie. Oferim serviciile adecvate fiecărui model Ford, indiferent de vârstă, iar dacă este cazul luăm legătura direct cu compania ta de asigurări. În plus, garanţia Ford anti-perforare, pentru vehiculul supus intervenţiei tehnice, rămâne valabilă.
 

Calitate originală a pieselor

Piesele Originale Ford sunt piese de schimb fabricate în conformitate cu specificaţiile şi standardele noastre de producţie. Acestea asigură calitatea, performanţa şi potrivirea componentelor folosite pentru vehicule noi - disponibile prin intermediul Reprezentantului local Ford / Centrului Autorizat de Reparaţii.
Protecţie consistentă, pentru tine şi cei de lângă tine

Ştim că siguranţa este importantă pentru tine. De aceea, vehiculul tău Ford oferă un nivel ridicat de siguranţă, atât pentru pasageri cât şi pentru pietoni. Acesta se datorează inclusiv folosirii pieselor originale Ford. O serie de teste desfaşurate de MIRA (Motor Industry Research Association) a demonstrat că riscul rănirii în caz de ciocnire cu un pieton creşte cu până la 17% în cazul în care pe maşină este montată o capotă care nu este de origine.

 

Reparaţii în caz de accident
Centrele de Service-Tinichigerie Autorizate Ford reprezintă o reţea de specialişti în tinichigerie care deţin cunoştinţele, tehnologia şi experienţa pentru a-ţi repara maşina şi a o aduce în stadiul de dinainte de accident.
 
De ce ar trebui să folosesc un Centru Service pentru Tinichigerie - Autorizat Ford pentru a-mi repara vehiculul?
• Specialiştii în reparaţii vor lua legătura cu compania ta de asigurări, dacă este nevoie.
• Sunt disponibile Piese Originale Ford.
• Valabilitate extinsă pentru Garanţia Anti-Perforare Ford.
• Reparaţiile vor fi făcute de tehnicieni instruiţi de Ford
• Se pun la dispoziţie maşini de curtoazie sau de închiriat

 

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design