Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Service

Service

Consultanță Service Ford - pentru mașinile aflate în perioada de garanție și post garanție

Maşina bine întreţinută, va fi întotdeauna prietenul tău. Service-ul nostru îţi este alături pentru ca această prietenie între tine şi marca Ford să fie o prietenie pe viaţă.

Întreţinerea potrivită a maşinii tale te asigură de faptul că aceasta te va servi un timp îndelungat fără probleme. În noul nostru service specializat Ford, vă ajutăm să vă întreţineţi maşina în modul adecvat în aşa fel încât aceasta să funcţioneze în stare perfectă. Echipa noastră este pregătită să răspundă prompt la efectuarea, atât a lucrărilor de întreţinere, cât şi a efectuării lucrărilor de garanţie şi post garanţie pentru autoturismele şi autoutilitarele Ford.

Echipa de service este formată din specialişti bine pregătiţi în tot ceea ce înseamnă autoturisme şi autoutilitare Ford. În service eşti primit într-un mediu prietenos şi relaxant, permanent în contact direct cu maşina ta şi cu persoana care efectuează lucrările de întreţinere.

Pregătirea unui specialist în orice domeniu nu este un proces pe perioadă determinată, de aceea colegii noştri se specializează continuu, participând la toate cursurile organizate de către importatorul mărcii Ford.

CHEMĂRI ÎN SERVICE

În cazul unei chemări în service, dealerul autorizat Ford va trimite o scrisoare către proprietarul vehiculului, înregistrat în baza de date a administraţiei locale sau în bazele de date proprii, pentru a efectua verificările şi intervenţiile tehnice necesare în cel mai scurt timp posibil.

Alternativ, http://www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do este locul în care poţi găsi toate informaţiile legate de chemările în service pentru autovehiculul tău.

Info la Centrul de Relaţii Clienţi: telefon , sau contactează dealerul tău Ford.


INTERVALE PENTRU REVIZII

Trebuie să supui vehiculul tău Ford operaţiilor de revizie, fie la intervalul de distanţă fie la cel anual (oricare din ele are loc mai întâi), pentru a-l menţine în condiţie optimă şi a evita reparaţii costisitoare. Verifică intervalul recomandat pentru revizia modelului tău în acest fişier PDF, disponibil pentru descărcare.

Este foarte important ca operaţiunile de revizie să fie efectuate pe toată durata de viaţă a vehiculului, fie la intervale de distanţă, fie la intervale lunare (oricare situaţie survine prima).

Serviciile de înaltă calitate de la Ford înseamnă:

  • Lipsa grijilor
  • Garanţii pe deplin valabile pe toată durata de aplicabilitate
  • Valoare ridicată de revânzare

La ce te poţi aştepta:

  • Produse şi oferte de service foarte competitive
  • Programări rapide, în funcţie de programul tău
  • Un preţ exact pentru lucrările comandate
  • Ridicarea maşinii în intervaluri convenabile
  • O explicaţie detaliată a facturii şi lucrărilor efectuate

De asemenea, Reprezentantul / Reparatorul autorizat Ford va efectua şi o verificare gratuită a vehiculului, confirmând, împreună cu tine, intervenţiile necesare.


FORD ASISTENŢA 12

Asistenţă rutieră gratuită pe teritoriul României!

În caz de accident sau defecțiune tehnică ce nu permite continuarea călătoriei, puteți apela serviciul Ford Asistență, disponibil 24 de ore, folosind următorul nr de telefon 021 300 12 61.
 
Mai multe detalii despre programul FordAsistența 12 găsiţi aici.
 
 

VEHICULE COMERCIALE
 
Afacerea noastră este să susţinem afacerea ta
Ştim că ai o afacere de gestionat şi cât de important este, pentru tine, ca toate vehiculele să funcţioneze la nivelul maxim de productivitate. De aceea îţi punem la dispoziţie reţeaua de specialişti de flotă, care îţi oferă servicii profesioniste, de încredere, pentru a reduce la minimum timpul de inactivitate şi costurile de utilizare ale flotei.
 

Service la locaţie, pentru eficienţă maximă

În caz de urgenţă, specialiştii noştri în vehicule comerciale vor efectua verificări la faţa locului, pentru a urgenta procesul de diagnoză şi reparaţie, astfel încât maşina să redevină, în cel mai scurt timp, funcţională. Majoritatea reparatorilor oferă, de asemenea, posibilitatea programării de interveţii la locaţie.
 
 

Rămâi în mișcare în timp ce mașina este reparată în Service

Dacă reparațiile mașinii tale necesită mai mult timp,specialistul tău în vehicule comerciale îţi poate pune la dispoziţie, în cele mai multe cazuri, un vehicul de înlocuire, cu care să efectuezi drumurile urgent.
 
 
 

Piese originale Ford, la dispoziţia ta exact când ai nevoie

Specialiştii noştri în vehicule comerciale au un stoc masiv de piese originale Ford, proiectate şi realizate pentru a oferi timp redus de montaj, durată mare de viaţă şi performanţe maxime. Disponibile pentru livrare în aceeaşi zi sau a doua zi.
 
 
 

Tehnicieni calificaţi Ford, care cunosc maşina ta în amănunt

Toţi tehnicienii noştri au absolvit programele de pregătire Ford şi îndeplinesc standarde riguroase de competenţă şi calitate.
 
 

Costuri de utilizare reduse

Costurile de utilizare constituie un factor important în alegerea unui vehicul commercial. Aşa că ne face plăcere să îţi putem spune că gama de vehicule comerciale Ford are o reputaţie excelentă, bazată pe fiabilitate şi costuri reduse de utilizare. Noua noastră gamă Transit beneficiază de intervaluri de revizie extinse, de 50.000 km, de un consum excelent, de emisii mai mici şi de pachete foarte convenabile de întreţinere şi de garanţie.

 

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design