Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule »
Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Service

Transit Centre

Centrele Ford Transit 
Vă vom ajuta să găsiţi vehiculul comercial perfect - şi să aveţi grijă de el.

Achiziționarea unui vehicul comercial reprezintă o investiție majoră, așa că este esențial să îl alegeți pe cel mai potrivit. 

Aici își dovedesc utilitatea Centrele Ford Transit, deoarece acestea sunt proiectate pentru a vă pune la dispoziție întreaga asistență și consiliere de specialitate de care aveți nevoie pentru a lua decizia corectă. De la sarcina utilă maximă la înălțimea plafonului și de la capacitatea spațiului de încărcare la eficiența combustibilului, specialiștii nostri vă vor spune tot ce trebuie să știți despre fiecare vehicul din gama Ford – indiferent daca este o cabină cu sașiu Transit sau un pick-up Ranger. 

Iar după ce veți găsi vehiculul perfect, angajamentul nostru merge și mai departe, oferindu-vă un coleg de muncă eficient, de încredere și construit pentru rezultate. 

Centrele Transit vă pot ajuta să vă întrețineți utilitara sau flota conform celor mai înalte standarde. În plus, acestea vă pot oferi asistență atunci când aveți nevoie, nu doar în timpul programului de lucru. 

De asemenea, puteți profita și de Ford Transit24. Acest program de asistență pentru persoane juridice vă oferă produse și servicii inteligente și accesibile, toate concepute pentru a vă menține costurile de exploatare la un nivel redus și vehiculele în stare de funcționare. 

După cum veți vedea în lista de beneficii de mai jos, Centrele Transit au scopul de a vă ajuta să găsiți utilitara cea mai potrivită, iar apoi de a se asigura că aceasta este păstrată în stare de funcționare cu cât mai puține perioade de inactivitate, atât timp cât dvs. o veți deține.

Promisiunea Centrelor Ford Transit

La ce vă puteți aștepta de la un Centru Ford Transit

O echipă de vânzări de vehicule comerciale dedicată

Capabilă să vă ofere toate informațiile și consilierea de specialitate de care aveți nevoie pentru a găsi vehiculul perfect pentru afacerea dvs. 

Vehicule pentru demonstrații

Pentru ca dvs. să vă puteți să vă urcați personal la volan, să încercați singur toate caracteristicile și tehnologiile și să explorați cu adevărat vehiculele de care sunteți interesat. 

Rezervare prioritară pentru service

Pentru service planificat în prealabil (și în eventualitatea puțin probabilă a unei defectări), pentru a vă ajuta să minimizați timpul petrecut în afara drumului și pentru a face cât mai simplă rezervarea unei lucrări de service. 

Departament de service deschis cel puțin 60 de ore pe săptămână

Permițând o flexibilitate mai mare de a lucra în funcție de programul dvs., nu al nostru.

Tehnicieni instruiți de Ford

Experți tehnici calificați, experimentați și cunoscători ai vehiculelor comerciale Ford. 

Cel mai nou echipament de diagnosticare de specialitate Ford

Proiectat în mod specific pentru vehicule comerciale Ford și pentru fiecare vehicul din gamă. 

Service pe loc

Pentru întreținere rapidă și eficientă, plus înștiințare pe loc în cazul în care vehiculul dvs. are nevoie de lucrări suplimentare. 

Service de urgență 24 de ore din 24

Pentru depanare și o gamă largă de alte servicii prioritare, pentru a vă aduce din nou pe drum cât mai rapid posibil.

Pentru mai multe detalii ne poți contacta la:

Carbenta COM SRL, Showroom Oradea

Şoseaua Borşului nr. 32D, 410605

Tel: 0359.450.490

E-mail: vanzari@fordcarbenta.ro

 

Carbenta COM SRL, Showroom Deva

Calea Zarandului nr. 28, 330182

Tel: 0254.220.181

E-mail: office@fordcarbenta.ro

 

 

 
ford oradea  | 2011
powered by EMERiGOS
web design