Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Despre Ford

Informaţii despre companie

MISIUNE
 
Fiind o companie globală, este important pentru noi să avem un set de standarde prin care să ne putem evalua şi, de asemenea, prin care să putem fi evaluaţi de alţii.  
 
Noi le numim "viziunea noastră", "misiunea noastră" şi "valorile noastre".
  • Viziunea noastră: să devenim lider mondial în domeniul produselor şi serviciilor din industria de automobile.
  • Misiunea noastră: suntem o familie diversificată, la nivel global, cu o moştenire de care suntem mândri, o familie care s-a dedicat cu pasiune furnizării de produse şi servicii remarcabile.
  • Valorile noastre: facem ceea ce e corect pentru oamenii noştri, mediul nostru şi societatea noastră, dar mai presus de toate pentru clienţii noştri.

 

DIVERSITATE - Înţelegerea nevoilor fiecăruia

Orice companie care doreşte să aibă succes pe piaţa actuala trebuie să înţeleagă diversitatea societatăţii în care funcţionează. De asemenea, trebuie să continue să îşi dezvolte propria diversitate a aptitudinilor, oferind în acelaşi timp angajaţilor săi toleranţă zero pentru comportamentul discriminatoriu.
 
Angajamentul ferm al Ford faţă de diversitate este esenţial, pentru a crea baza pe care să construim viitoare optimizari. Dezvoltarea permanentă a politicii noastre cu privire la diversitate reprezintă o componentă-cheie a obiectivelor progresive pe care ni le-am stabilit.
 
Diversitatea implică fiecare angajat Ford, personalul din reteaua autorizata de dealeri şi fiecare client. Presupune abordarea tuturor oamenilor ca personalităţi individuale şi tratarea acestora cu respectul şi demnitatea pe care toţi le meritam. Pentru a ne asigura că fiecare "simte diferenţa", nu este suficient să îndeplinim cerinţele oamenilor, ci trebuie să le depăşim aşteptările cu fiecare ocazie.

 

FORD ŞI LUMEA DIN JUR

ÎI PROTEJĂM PE CLIENŢII NOŞTRI

Ne dorim ca toţi clienţii noştri să conducă un automobil Ford cu cea mai mare plăcere. De aceea, pentru a-i ajuta pe clienţii care suferă de alergii la praf şi polen, inginerii noştri au proiectat un filtru complex, care reduce cantitatea de polen şi praf care ajunge  din cabină.
 
Aceasta este este doar una dintre multele metode premiate pe care le folosim în proiectarea vehiculelor noastre, cu scopul de a ne ajuta clienţii să se simtă perfect confortabil.
 
Ford a primit acreditarea oficiala privind protecţia împotriva reacţiilor alergice pentru gama sa de vehicule - inclusiv pentru modelele Ka, Fiesta, Focus, C-MAX, Mondeo, S-MAX şi Galaxy. Certificarea a fost oferită de către TUV, autoritatea germană în materie de standarde, în urma unei serii de teste riguroase, şi confirmă faptul că interiorul tuturor vehiculelor Ford reduce la minim riscul de reacţii alergice. Gama de vehicule Ford cu protecţie anti-alergenică a primit, de asemenea, aprobarea oficială din partea Fundaţiei Britanice de Alergologie (BAF) şi a Centrului European al Fundaţiei pentru Cercetarea Alergiilor (ECARF). Modelul Ford Kuga a fost lansat la Grădina Anti-Alergenică Ford, organizată la Festivalul Bloom.
 
Protecţia copiilor
Sperăm că nu veţi avea niciodată nevoie sa experimentati numeroasele caracteristici inovatoare legate de siguranţă, cu care sunt echipate maşinile noastre. Totuşi, este reconfortant să ştiţi că ne proiectăm vehiculele cu scopul de a fi unele dintre cele mai sigure de pe şosea.
 
Modelul Ford C-MAX a obţinut 4 stele pentru protecţia copiilor – fiind prima maşină care a obţinut vreodată calificativul de 4 stele Euro NCAP pentru protecţia copiilor.
 
Promovarea muncii de calitate şi a bunăvoinţei
Credem cu tărie în lucrul cu oamenii din fiecare ţară în care operăm. Şi vom continua să sprijinim multe iniţiative şi instituţii care dezvolta si imbunatatesc oportunităţile celor care trăiesc în aceste comunităţi.

RESPONSABILITATE SOCIALĂ

Responsabilitatea Socială Organizaţională înseamnă că ne propunem să îi ajutăm pe cei din jurul nostru, că suntem conştienţi de problemele de mediu şi că acceptăm diversitatea socială. 
 
Ca organizaţie globală, înţelegem şi acceptăm responsabilitatea socială care ne revine şi angajamentul faţă de oameni din întreaga lume. Am elaborat un program special, menit să promoveze toleranţa şi egalitatea de şanse, precum şi să sprijine activ programele de protecţie socială şi de mediu. De asemenea, suntem prima firmă producătoare de maşini care a obţinut certificarea ISO 14001, un standard riguros legat de protejarea mediului, pentru toate fabricile noastre din lume.

O COMPANIE GLOBALĂ CU RĂDĂCINI LOCALE

Fiind o companie globală, avem o responsabilitate pentru fiecare dintre comunităţile în care operam şi pentru mediul în care acestea trăiesc.

De aceea, ne-am asumat un angajament pe termen lung de a ajuta şi susţine comunitatea locală.

Suntem cu toţii responsabili pentru mediul înconjurător

În mod firesc, căutăm întotdeauna noi metode de a reduce impactul nostru asupra mediului, prin intermediul tehnologiei şi prin conservarea resurselor şi a energiei. Acesta este motivul pentru care am devenit primul producător de maşini ce a adoptat standardul de mediu ISO 14001, prin certificarea tuturor unităţilor noastre de producţie la nivel global. De asemenea, toţi furnizorii noştri importanţi sunt certificaţi.

FORD CA ORGANIZAŢIE

Ne tratăm angajaţii cu respect

Oamenii cu care lucrăm sunt sursa puterii noastre. La Ford lucrează persoane talentate, iar performanţele noastre reflectă diversitatea culturilor şi competenţelor angajaţilor noştri. Aceştia generează vitalitatea şi inteligenţa organizaţională şi impun reputaţia companiei Ford. Cu cât promovăm mai mult diversitatea din cadrul companiei noastre - fie că e vorba de gândire, de experienţă, de perspectivă, de rasă, de sex, de religie sau orice altceva - cu atât ne va fi mai uşor să le dăm clienţilor ocazia să simtă diferenţa.
 
Acceptăm şi recompensăm diversitatea

Din anul 2000, Ford derulează acţiuni de recunoaştere a meritelor individuale sau ale grupurilor de angajaţi care demonstrează calităţi de conducere în promovarea diversităţii - în interiorul şi în afara companiei noastre.