Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

CLIENȚII NOȘTRI

Suntem mândri de clienții noștri...Clienții noștri sunt mândri că au ales Ford și Carbenta Com!!!

Galerie foto 2012 - 2019 (o parte din clienții noștri)  

Carbenta Com, "Descoperă diferența...!" - o echipă de profesioniști dornici și capabili să ofere clienților cele mai bune soluții, consiliere și sprijin în ceea ce privește alegerea unui autoturism, dar și promptitudine, seriozitate și calitate pentru serviciile de service și post - vanzare.

Vizitând showroom-ul nostru o să găseşti un mediu plăcut şi relaxat în care poţi afla orice informaţie despre toată gama de modele Ford comercializate în România.

La Ford Carbenta Com suntem conştienţi de faptul că, pentru a fi ales de către clienţi trebuie să oferim cele mai bune condiţii pentru aceştia. Iar noi ţinem la clienţii noştri, astfel că încercăm constant să oferim cele mai bune condiţii de achiziţie, oferind cele mai bune preţuri şi venind în întâmpinarea clienţilor cu diverse promoţii şi oferte speciale.

"Cheia succesului constă în dorinţa şi capacitatea noastră de a trata fiecare client cu respect, maximă atenţie şi dedicare, de a căuta şi a găsi soluţii în rezolvarea tuturor cerinţelor."

Vă aşteptăm cu mult drag în showroom-ul Ford Carbenta Com!

Galerie foto 2012 - 2019 (o parte din clienții noștri)