Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Kuga

Performanta si Eficienta

PERFORMANTA PE CARE O VEI SAVURA. EFICIENTA PE CARE O VEI APRECIA.
 
Performanta puternica si reactie uniforma, dublate de eficienta remarcabila a combustibilului si niveluri reduse ale emisiilor: noul Kuga ofera toate acestea intr-un pachet proiectat cu precizie.
 
Performanta sporita si un plus de eficienta
 
Noul Kuga are puterea asigurata de motorul pe benzina EcoBoost de 1,5 litri, disponibil cu 2 randamente de putere diferite: 150 CP si 182 CP. Motorul iti asigura puterea la care te-ai astepta din partea unui motor conventional de 1,6 litri, insa are un consum de combustibil in regim combinat de 6,2 l/100 km*, cu emisii de CO2 de numai 143 g/km*. Injectia directa de combustibil, turbocompresia si sincronizarea variabila independenta a camelor duble se combina pentru a oferi o performanta constanta, usor controlabila si placuta. 
 
*Cifre obtinute din testele Ford (versiunea cu tractiune fata, transmisie manuala si 150 CP).

 

O gama larga de optiuni diesel
 
Preferi un motor diesel? Atunci alege TDCi de 1,5 litri sau TDCi de 2 litri. Ambele variante incorporeaza cea mai recenta tehnologie de motorizare, pentru a imbunatati puterea, cuplul si economia, reducand in acelasi timp emisiile. Motorul TDCi de 1,5 litri dezvolta o putere de 120 CP, in timp ce motorul TDCi de 2 litri dezvolta 150 CP sau, in varianta mai puternica, 180 CP.
 
 
Foloseste mai putin combustibil cu functia
Auto-Start-Stop
 
Atunci cand te opresti la semafor sau cand astepti intr-o coloana, aceasta tehnologie poate opri automat motorul, fara a opri insa alimentarea sistemelor esentiale, precum farurile, aerul conditionat, radioul si sistemul Ford SYNC. De indata ce esti gata sa pleci de pe loc, apasa, ca de obicei, pe pedala de ambreiaj sau apasa pe pedala de acceleratie, in cazul unei transmisii automate, iar sistemul porneste din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop este deosebit de eficient in orase, unde poate reduce consumul de combustibil cu pana la 10% (mediu urban).
 
Motoare ce respecta norme stricte
 
Indiferent de motorul pe care il alegi pentru Fordul tau Kuga, acesta va respecta normele de emisii Euro Stage 6. In cazul motoarelor pe benzina, normele de emisii Euro 6 inseamna ca motorul nu poate produce mai mult de: 1,0 g/km de monoxid de carbon, 0,10 g/km de hidrocarburi, 0,06 g/km de oxizi de azot si 0,005 g/km de particule poluante.* 
 
*Valabil doar pentru motoarele cu injectie directa .
 
 
Schimbari ale treptelor de viteza manuale si rapide
 
O cutie de viteze manuala, cu 6 trepte, dispune de o capacitate ridicata de cuplu si asigura schimbari uniforme, rapide si precise ale treptelor de viteza. Pentru a ajuta la optimizarea eficientei combustibilului, o pictograma de pe panoul de bord iti indica momentul optim de schimbare a treptei de viteza.
 
 
Cutia de viteze Ford PowerShift. Rapiditate si economie de combustibil
 
Imbinand confortul asigurat de transmisia automata cu controlul asociat unei cutii de viteze manuale, aceasta cutie de viteze avansata, cu sase trepte de viteza, preselecteaza urmatoarea treapta pentru tine, pentru a nu pierde din putere atunci cand treci de la o treapta de viteza la alta. Rezultatul: schimbarile treptelor de viteza extrem de rapide si fluide ale cutiei de viteze PowerShift asigura un condus mai placut.
 
 
Schimbator cu padele: bucura-te de schimbari rapide ale treptelor de viteza in cazul transmisiei automate
 
Regasindu-se in mod normal pe masinile sport de inalta performanta, comenzile de schimbare automata, cu padele, sunt disponibile cu ambele variante de transmisii ale noului Kuga: PowerShift si automata cu 6 trepte. Aceasta tehnologie inspirata de masinile de curse faciliteaza schimbarea rapida si fara efort a treptelor de viteza. Si, deoarece comenzile cu padele sunt montate pe volan, poti schimba treptele mai eficient atunci cand virezi.