Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Kuga

Utilitate

ESTI PREGATIT DE ACTIUNE? NOUL KUGA ESTE!
 
Nu trebuie decat sa privesti noul Kuga si te vei simti de neoprit.
 
Si nu este de mirare. Acesta este un autoturism construit pentru a te ajuta sa dai frau liber spiritului de aventura. Astfel, dispune de toate caracteristicile si tehnologiile necesare pentru a te duce la sportul, jocul sau activitatea preferata...
 
O bara de remorcare retractabila: mereu la indemana cand ai nevoie
 
Barele de remorcare sunt, de regula, fixe, asa ca se vad in permanenta in spatele autoturismului. Insa bara de remorcare optionala cu eliberare electrica a noului Kuga faciliteaza ascunderea barei de remorcare in spatele barei de protectie atunci cand nu este folosita.
 
 
Mentinerea remorcii pe banda de rulare.
 
Sistemul de stabilizare a remorcii detecteaza „serpuirea” sau balansarea remorcii si reduce viteza autoturismului pentru a ajuta la corectarea problemei, facand ca remorcarea sa fie mai controlata. Sistemul incetineste autoturismul, reducand cuplul motorului si crescand treptat presiunea franelor pe roti.
 
 
Spatiu pentru tot ce ai nevoie
 
Spatiul din portbagajul noului Ford Kuga este atat generos, cat si flexibil. Astfel incat sa poti lua cu tine tot ce iti trebuie pentru un weekend sportiv, o vacanta cu familia sau o „fuga” la cumparaturi. In interiorul autoturism se afla numeroase zone de depozitare utile, pentru tot felul de lucruri, de la sticle mari de apa, un atlas de dimensiuni A4 si o umbrela, la obiecte mai mici, precum ochelarii de soare, telefonul mobil si cheile.
 
 
Adapteaza spatiul din portbagaj dupa nevoie
 
Oferind simultan confortul necesar pentru cinci ocupanti, podeaua compartimentului de bagaje poate fi lasata in jos, pentru a crea un spatiu mai adanc, de 406 litri. Sau, in modul cu doua locuri, o poti ridica, pentru a crea o zona de incarcare plata si o capacitate impresionanta, de 1.603 litri, cu un compartiment ascuns dedesubt.
 
 
Bancheta usor pliabila
 
Bancheta usor pliabila se imparte 60:40 si poate fi rabatata printr-o operatie simpla, cu o singura mana, pentru a crea mai mult spatiu in spate.
 
 
Transporta mai multe cu sinele optionale pentru plafon
 
Sinele optionale pentru plafon pot imbunatati caracterul practic si imaginea noului tau Kuga. Sunt, de asemenea, necesare pentru montarea de bare transversale si a altor accesorii.
 
 
Te avertizeaza daca pneurile pierd presiune
 
Intotdeauna este important sa mentii presiunea corecta in pneuri, pentru a te ajuta sa economisesti combustibil, sa protejezi pneurile si sa fii in siguranta. De aceea, senzorii monitorizeaza constant fiecare roata si te alerteaza daca apare o problema, astfel incat sa poti trage pe dreapta, sa verifici si sa umfli pneul sau sa schimbi roata.