Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Mondeo

Îți prezentăm NOUL FORD MONDEO

Un amestec perfect de tehnologie şi măiestrie, performanţă şi eficienţă, design inovator şi execuţie de precizie. Noul Ford Mondeo este făcut să inspire.

O imagine a rafinamentului

Cu un design fluid, plafon cu linii descendente şi detalii îndrăzneţe, noul Mondeo beneficiaza de un aspect elegant, atractiv şi impunator. Uimitor: cu siguranţă. Sofisticat: fără îndoială. Interiorul este la fel de lipsit de compromisuri: o fuziune de design şi tehnologii ultramoderne, cu o execuţie meticuloasă şi atenţie la detalii.Faruri care îmbunătățesc vizibilitatea în viraje

Farurile autoadaptive cu tehnologie LED nu sunt doar uimitoare, sunt şi inteligente. LED-urile ultra-eficiente proiectează o lumină intensă, emisă de lămpi care urmează cu precizie drumul în timp ce roteşti volanul. Chiar şi luminile de semnalizare „tradiţionale” au fost înlocuite de o alternativă mai avansată şi mai vizibilă: LED-uri care iluminează în secvenţă uniformă.Tehnologia şi arta parcării

Ultima generatie a sistemului Active Park Assist te conduce, pur şi simplu, în spaţiul de parcare paralel identificat, sistemul putând să te asiste şi la parcarea perpendiculară. Senzorii cu ultrasunete determină dimensiunea spatiului de parcare, in timp ce software-ul computerului ghidează maşina pe trasa optimă. În plus, această tehnologie te avertizează dacă detectează obstacole pe care este posibil să nu le vezi, atunci când te deplasezi în marşarier.


Tehnologia avansată hands-free

Ford SYNC 2 cu MyFordTouch îți permite să controlezi muzica şi apelurile de pe telefonul mobil, prin intermediul unui ecran tactil color sau cu ajutorul unor comenzi vocale simple. În plus, sistemul reda chiar şi mesajele text pe care le primeşti.


 
Ford Mondeo - Un plus de protecţie pentru pasagerii tăi
 
În noul Mondeo, cele două scaune din spate, dispuse spre exetrior, pot fi echipate cu o caracteristică de siguranţă unică: centuri de siguranţă cu airbag încorporat. Acestea distribuie forțele aplicate corpului pe o suprafață mai mare și reduc riscul unei accidentari în cazul oricărui tip de impact: frontal, lateral sau răsturnare, fiind compatibile cu scaunele pentru copii.

 

Performanță și eficiență Experiența la volan Siguranță și securitate