Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Ford Edge

Noul Ford EDGE

Acum disponibil în showroom-urile Ford Carbenta Com - Oradea&Deva

NOUL FORD EDGE

Noul Ford Edge reprezintă personificarea rafinamentului. Designul exterior contemporan este combinat cu un interior executat cu mare finețe, pentru a oferi o senzație deplină de răsfăț. Tehnologiile avansate pun la dispoziție un nou nivel de conectivitate și sporesc încrederea la volan. Acestea sunt concepute pentru a-ți îmbunătăți experiența de condus în orice situație.

Explorează Noul Ford EDGE (video)

Un nou nivel de rafinament

Noul Ford Edge integrează o gamă largă de tehnologii avansate, concepută exclusiv pentru a-ți îmbunătăți experiența la volan. Sistemele de ultimă generație includ tempomatul adaptativ și funcția de oprire-pornire și de centrare pe banda de mers. Aceste sisteme funcționează armonios pentru ca tu să te bucuri de fiecare călătorie și să te concentrezi asupra lucrurilor care contează cu adevărat.

 

 

Construit la cele mai

 

exigente standarde

Noul Edge este o fuziune între designul inteligent și atenția deosebită la detalii. Noile motoare Ford EcoBlue pe motorină de 2 litri, inclusiv cele în 4 cilindri, sunt combinate cu o cutie de viteze manuală în 6 trepte sau cu o cutie de viteze automată în 8 trepte, cu un schimbător de viteze rotativ, sub forma de cadran. Rezultatul: un SUV puternic și eficient, cu moduri dinamice de condus, care oferă o încredere excepțională la volan și un bun control asupra drumului.

 

 

Creat pentru confortul tău

Asamblarea impecabilă și materialele de cea mai înaltă calitate creează o senzație de eleganță deplină, încă din prima clipă în care te urci în noul Edge. B&O PLAY este un sistem audio special conceput, dispunând de 1000 wati și 12 difuzoare, care oferă o experiență audio demnă de o sală de concerte.

 

 

Sisteme de siguranță avansate

Noul Ford Edge integrează o serie de tehnologii inteligente de siguranță, care se combină pentru a te proteja cât mai bine pe tine și pe cei dragi, ca și pe ceilalți participanți la trafic. Unele tehnologii, cum ar fi centurile de siguranță gonflabile de pe locurile din spate, te ajută să iți protejezi familia în eventualitatea unui accident. Altele, cum ar fi asistența pre-coliziune, sunt concepute pentru a ajuta la prevenirea accidentelor.

 

 

 

Loc suficient pentru toate dorințele

 

tale

Fie că evadezi din oraș într-o binemeritată vacanță, fie că ai nevoie de o „terapie” de cumpărături sau vrei să mergi la o rundă de golf, noul Ford Edge are tot spațiul din lume pentru dorințele și pasiunile tale. Chiar și cei mai înalți pasageri de pe locurile din spate vor avea spațiu suficient să-și întindă picioarele. Adăugarea unei bare de remorcare amovibile și a șinelor opționale pentru acoperiș mărește capacitatea spațiului de încărcare, oricum impresionant, al vehiculului.

 

 

Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie la următoarele coordonate:

 
Carbenta COM SRL, Showroom Oradea
Şoseaua Borşului nr. 32D, 410605
Tel: 0359.450.490
E-mail: vanzari@fordcarbenta.ro
 
Carbenta COM SRL, Showroom Deva
Calea Zarandului nr. 28, 330182
Tel: 0254.220.181
E-mail: office@fordcarbenta.ro
Caracteristici