Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Ford Edge

Siguranță și securitate

Un sistem care poate ajuta la protejarea pietonilor

Sistemul de asistenta pre-coliziune cu detectarea pietonilor utilizeaza un RADAR si o camera pentru a scana drumul din fata. In cazul unui pericol de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, sistemul te va avertiza. Daca nu reactionezi la timp, sistemul poate aplica in mod automat forta totala de franare pentru a ajuta la reducerea gravitatii unei coliziuni frontale, sau chiar la evitarea ei.

 

Mentinerea in siguranta pe banda de rulare a remorcii

Sistemul de stabilizare a remorcii detecteaza „serpuirea” sau balansarea remorcii si reduce viteza vehiculului pentru a ajuta la corectarea problemei, facand ca remorcarea sa fie mai controlata. Sistemul incetineste vehiculul, reducand cuplul motorului si crescand treptat presiunea franelor pe toate rotile.

 

Siguranta de 5 stele

Ca dovada a capacitatii sale de a te proteja pe tine si pe pasageri, Edge a obtinut un calificativ de 5 stele din partea Euro NCAP.

 

Ajutor pentru mentinerea copiilor in siguranta

Noul Edge este conceput pentru a-i tine pe copiii mici in siguranta, la fiecare calatorie. Este dotat cu puncte ISOFIX pentru fixarea scaunului pentru copil in spate, asa ca poti folosi cu usurinta doua scaune pentru copii.

 

Airbaguri menite sa te protejeze din orice unghi

Pe langa airbagurile frontale pentru pasagerul din fata si sofer, airbagurile laterale ofera protectie la nivelul toracelui si sunt concepute pentru a indeparta ocupantul de zona de impact. Pot, de asemenea, sa ridice bratul ocupantului, asigurand un spatiu mai bun intre acesta si structura periculoasa. Airbagurile tip cortina asigura o acoperire maxima, iar tetierele ofera protectie in cazul unui impact fata-spate. Exista si dispozitive frontale si posterioare de pretensionare a centurilor de siguranta si limitatoare de sarcina, alerte privind centura de siguranta si un afisaj care arata ce locuri dintre cele ocupate au centura de siguranta pusa.

 

Protejarea si securizarea autoturismului impotriva furtului

Alarma Thatcham de categoria 1 este un sistem sofisticat, care se activeaza automat in momentul in care inchizi vehiculul de doua ori. Aceasta emite un semnal sonor puternic daca este declansat de o intrare fortata, daca masina este ridicata sau daca senzorii de miscare detecteaza o miscare inauntru. Aceasta tehnologie este conceputa, totodata, si pentru a preveni remorcarea nedorita a vehiculului. Este posibila armarea sistemului in moduri diferite, ceea ce inseamna ca poti alege sa monitorizezi usile, capota si portbagajul.