Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul FORD GT

Noul Ford GT
Iti prezentam Ford GT.
 
Asa arata adevarata inovatie. De la motorul de 3,5 l cu tehnologie EcoBoost si pana la aerodinamica ultraeficienta, Ford GT este apogeul tuturor lucrurilor de exceptie pe care le realizam la Ford. Aceeasi pasiune pentru inovatie este vizibila la toate elementele care compun acest vehicul. Procesul de achiziție Ford GT începe în ianuarie. Reveniți aici pentru detalii suplimentare.
 
 
Asa ceva n-ai mai vazut niciodata.
 
Inovatie. Aceasta este esenta Fordului GT. De la forma aerodinamica optimizata si pana la arcurile butante functionale ale motorului V6 de 3,5 l din familia EcoBoost®, fiecare detaliu al noului Ford GT este conceput sa genereze performanta pura.
 
 
Faruri cu Led-uri
 
Farurile Fordului GT imbina performanta si stilul. Tehnologia bazata exclusiv pe leduri asigura luminozitate se lunga durata. Dreptunghiurile suprapuse sunt inspirate din Fordul GT original.
 
 

Negocierea unei curbe la mare viteza in timpul testelor

 
 
Echipa de ingineri Ford GT a integrat performanta si puterea de franare a franelor carbon-ceramice ultra-usoare marca Brembo™* in designul Fordului GT.
 
 
Cabina de curse
 
 
Fluxul Aerului
 
Caroseria Fordului GT este conceputa sa conduca aerul cu eficienta pe deasupra, pe langa si pe sub vehicul. Rezultatul este o rezistenta redusa la inaintare si o performanta imbunatatita.
 
 
Pregatit pentru Le Mans
 
 
Lumini Spate
 
Stopurile caracteristice Fordului GT, doar ca putin mai smechere. Centrul lampilor spate este deschis pentru a ventila lichidul de racire pentru transmisie si motor.
 
 
Amurg la Le Mans
 
 
Cursa nocturna la Le Mans
 
 
Zori de zi la Le Mans
 
 
Super Usor. Super Puternic
 
Atat caroseria Fordului GT, cat si cabina soferului sunt facute din fibra de carbon dura si usoara. Cadrele inferioare din aluminiu aduc cu eficienta un plus de rigiditate.
 
 
Rulare la Le Mans
 
 
Pit Stop la Le Mans
 
 
Cursa nocturna la Le Mans
 
 
Aerodinamic
 
Forma generala de picatura de apa este cheia eficientei. Aceasta reduce rezistenta la inaintare si minimizeaza dislocarile de aer cand acesta trece, aluneca peste caroserie.
 
 
Frane carbon-ceramice
 
 
Stopuri circulare
 
 
Rulare la Le Mans
 
 
Esapament
 
Pe langa faptul ca este un element clasic de design, esapamentul este incorporat in sectiunea medie a caroseriei pentru a maximiza performanta difuzorului in partea inferioara si a mentine fluxul de aer pe deasupra caroseriei.
 
 
Pregatit pentru rulare la Le Mans
 
 
Eleron spate activ
 
Eleronul spate este incorporat in designul aerodinamic general al fuselajului, imbunatatind astfel fluxul aerului chiar si atunci cand nu este activat. Cand se activeaza, poate chiar si sa-si schimbe forma pentru a optimiza fluxul aerului, generand maximum de performanta posibil.
 
 
 
Arc butant
 
Un minunat exemplu de creativitate inginereasca investita in Ford GT, arcurile butante maresc rigiditatea sasiului si conduc fluxul de aer peste masina, contribuind la reducerea rezistentei la inaintare si gestionarea eficienta a curentilor de aer. De asemenea, acestea reduc coeficientul de rezistenta la inaintare si contribuie la portanta negativa care optimizeaza manevrabilitatea si performanta.
 
 
Inaltimea fata de sol
 
Inaltimea fata de sol poate fi redusa cu aproximativ 50 mm, imbunatatind proprietatile aerodinamice si coborand centrul de greutate pentru o performanta optima pe pista.
 
Performanta si tehnologie