Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Ford Mustang

MAI MULTA PUTERE. MAI MULT RAFINAMENT. MAI MULT MUSTANG

 

Maxima precizie

Imediat ce pornesti noul Ford Mustang, pui in miscare o gama larga de tehnologii avansate, care iti imbunatatesc experienta de condus, in toate modurile posibile.

De pilda, noul instrumentar de bord digital, de 12”, iti ofera informatii optimizate, aferente modului de deplasare: „Normal”, „Sport+”, „Zapada/Ud”, „Pista” si „Cursa”. Instrumentarul de bord isi schimba chiar si aspectul pentru a se potrivi modului de deplasare selectat.

Noul Mustang are de asemenea, sistemul de amortizare MagneRide™, o suspensie noua si avansata, ce asigura un control remarcabil pe pista si un confort exceptional pe sosea.

Iar cu ajutorul tempomatului adaptiv, alegi viteza de deplasare, dupa care sistemul decelereaza sau accelereaza automat pentru a o mentine constanta.

 

Zgomot la comanda

La renumitul motor V8, de 5 litri, al noului Ford Mustang, am adaugat injectie directa de combustibil, duala, de inalta presiune si injectie de combustibil de joasa presiune in port. De asemenea, am marit supra-alimentarea la motorul EcoBoost® de 2,3 litri, reducand si mai mult din emisii.

Orice motor vei alege, te vei bucura fie de o cutie manuala, cu 6 viteze, reactiva, care merge ca unsa, fie de o cutie de viteze automata si sofisticata, cu 10 viteze.

Cu ajutorul valvei active de esapament, poti controla chiar si sunetul scos de noul tau Mustang. De exemplu, selectezi modul „Pista” pentru a amplifica bataia si „urletul” motorului. Sau poti alege modul silentios, pentru imprejurimi linistite.

 

Hands-free cu SYNC 3

SYNC 3 e cea mai avansata versiune a noastra de pana acum. E mai rapida si mai simplu de utilizat, cu comenzi vocale imbunatatite si functii si mai numeroase. Noua interfata are butoane mai mari, pentru utilitate sporita, iar ecranul tactil, color de 8”, recunoaste acum gesturile de apropiere a degetelor si de glisare specifice smartphone-urilor si tabletelor, pentru navigare si mai intuitiva. Sistemul SYNC 3 e prevazut de asemenea cu AppLink, CarPlay de la Apple si Android Auto*, pentru a afisa informatiile de pe smartphone-ul tau, pe ecranul tactil.

 

Un sistem care ajuta la protejarea pietonilor

Sistemul de Asistenta Pre-Coliziune, cu detectare a pietonilor, utilizeaza un radar si o camera pentru a scana drumul din fata. In cazul pericolului de coliziune cu un vehicul sau un pieton, sistemul emite un sunet de avertizare. Daca nu reactionezi la timp, sistemul aplica automat forta totala de franare, pentru a reduce riscul unei coliziuni frontale, sau pentru evitarea ei.

 

Caracteristici