Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Ford Mustang

Confort si functionalitate

Hands-free cu SYNC 3

SYNC 3 e cea mai avansata versiune a noastra de pana acum. Este mai rapida si mai usor de utilizat, cu comenzi vocale imbunatatite si functii mai numeroase. Noua interfata are butoane mai mari, pentru utilitate sporita, iar ecranul tactil color de 8”, recunoaste acum gesturile de apropiere si glisare a degetelor, specifice smartphone-urilor si tabletelor, pentru navigare si mai intuitiva. Sistemul SYNC 3 e de asemenea prevazut cu AppLink, CarPlay de la Apple si Android Auto*, pentru a afisa informatiile de pe smartphone-ul tau, pe ecranul tactil.

 

Da culoare condusului

Alege o nuanta potrivita starii tale, pentru sofat pe timp de noapte, cu iluminatul ambiental. Personalizeaza culoarea indicatoarelor de bord, alegand din cele sapte culori de iluminat ambiental sau creeaza trei combinatii preferate de culori, cu ajutorul caracteristicii MyColour.

 

Mustangul tau. Regulile tale.

Cu ajutorul „MyMode”, programezi propriul tau mod de deplasare si salvezi setarile preferate.
Acesta include efortul de miscare a volanului, reactia clapetei de acceleratie, controlul schimbatorului de viteze (doar automat), setarile sistemului de control electronic al stabilitatii si chiar intensitatea esapamentului cu supape active al masinii.

 

Un plus de confort cu scaune incalzite ajustabile

Indiferent cum e afara, te vei simti confortabil in noul tau Ford Mustang, cu ajutorul sistemului de ajustare electronica. Poti alege scaune frontale incalzite, optionale, pentru a-ti tine de cald si iarna.

 

Gaseste un restaurant din Ghidul Michelin

SYNC 3 te ajuta sa soliciti o lista cu restaurantele locale rostind, pur si simplu, “I’m hungry”(„Mi-e foame”), sau poti accesa Ghidul Michelin, pentru a face o rezervare.

 

 

Acum muzica te va pune cu adevarat in miscare.

Colaborarea dintre Ford si B&O PLAY este o potrivire naturala pentru ambele marci, pasionate de dezvoltarea de produse ingenioase si inovatoare, care inspira libertate si permit oamenilor sa isi ia cu ei muzica. Noua relatie duce la o prelungire pozitiva a solutiilor audio de inalta calitate de la B&O PLAY, realizate special pentru habitaclul fiecarui model.

 

Imprumuta-ti masina fara griji cu MyKey

Ford My Key® iti da posibilitatea sa setezi o viteza maxima pre-stabilita, un memento pentru centura, chiar si volumul sistemului audio. Aceasta tehnologie a fost creata pentru a-ti oferi siguranta cand imprumuti masina unui prieten sau membru al familiei. Cu ajutorul sau, poti programa restrictiile care vrei sa se aplice acelei chei. Poti pastra cheia de admin, fara restrictii si poti avea si mai multe copii din fiecare.

 

Porneste masina prin simpla atingere a unui buton

Mustang detecteaza automat cheia cu telecomanda unica, chiar daca o ai in buzunar sau in geanta. Trebuie doar sa apesi butonul de pornire Ford Power si motorul prinde viata.

 

Marsarier mai simplu

Stalpi opritori, biciclete, ziduri joase… camera video pentru vizualizare spate iti arata tot ce e in spatele masinii tale, pe un afisaj integrat in ecranul de 8” al sistemului SYNC 3. Sistemul iti arata obiecte pe care le poti omite si in plus, afiseaza linii virtuale pentru a te ajuta sa parchezi si in cele mai inguste spatii. Camera se activeaza automat cand selectezi treapta de marsarier.

 

Oglinzi laterale si lampi Mustang

De cate ori deschizi usa, solul este iluminat de o lampa de insotire in forma calului Mustang.