Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Ford Mustang

Experienta la volan

Va prezentam suspensia MagneRide™ Damping System

Noul sistem avansat de suspensie ofera incredere la volan si confort remarcabil. Sistemul monitorizeaza permanent conditiile de drum si intentia soferului, verificand si ajustand amortizoarele de pana la o mie de ori pe secunda. Selectarea unui mod de condus diferit, duce la ajustarea automata a calibrarii sistemului pentru stabilitate, confort si control de exceptie, in toate conditiile.

 

Calibreaza-ti performanta

Aplicatiile pentru pista masoara multiple aspecte ale performantei si le afiseaza in afisajul de bord, pentru ca tu sa profiti la maxim de noul tau Ford Mustang.
Utilizand aplicatiile pentru pista, poti vizualiza un temporizator al acceleratiei, performanta de franare, timpii de efectuare a unui tur de pista si altele. Toate aceste informatii te ajuta sa amplifici posibilitatile Mustangului si placerea ta, la fiecare cursa.

 

Afisaj de bord digital

Afisajul de bord digital , cu ecran LCD de 12”, e primul afisaj complet digital disponibil pe un Mustang. Conceput pentru a te ajuta sa profiti maxim de fiecare drum, acest instrumentar ce poate fi personalizat, afiseaza informatii optimizate, potrivite modului de deplasare ales. Configuratia instrumentarului de bord se va modifica automat In functie de modul de tau deplasare si poate fi programata sa afiseze o gama de sapte culori diferite, In functie de calibru. In plus, iti poti crea si propriul stil.

 

Moduri de deplasare selectabile

Printr-o simpla actionare a unui comutator, poti schimba si optimiza setarile de performanta ale Mustangului, trecand de la „Normal” la „Sport+”, de la „Pista” la ”Ud/Zapada”. In functie de modul de deplasare ales, poti modifica efortul de miscare a volanului, reactia clapetei de acceleratie, controlul schimbatorului de viteze (doar automat) si setarile sistemului de control electronic al stabilitatii, pentru a se potrivi preferintelor tale de deplasare. Cu ajutorul „MyMode”, poti salva apoi setarile preferate, inclusiv intensitatea reglarii esapamentului cu supape active. Iar pentru o experienta cu adevarat captivanta, pe o pista noua, un nou mod „Cursa”, mareste la maxim acceleratia din pozitia de pornire de pe loc.

 

Noile lumini de zi si faruri cu LED

Mustang e acum dotat cu faruri cu trei bare din LED-uri, pentru un iluminat precis si intens. O functie utila pentru deplasarile de noapte, faza lunga automata comuta, de asemenea, temporar la faza scurta cand detecteaza trafic din sens opus, sau un alt autovehicul in fata, pentru a nu-i orbi pe ceilalti soferi. Apoi sistemul revine automat la faza lunga, oferindu-ti vizibilitate maxima. In plus, luminile de zi nu doar arata excelent, ci sunt de asemenea proiectate pentru a-ti spori vizibilitatea.

 

Directie servoasistata care reactioneaza in orice situatie

Directia servoasistata electric (EPAS) se ajusteaza automat la viteza de rulare si la conditiile de drum. La viteze reduse, sistemul face ca rotirea volanului sa fie mai usoara, imbunatatind manevrabilitatea. La viteze mari, cand ai nevoie de mai mult control, directia devine mai rigida. Acum, cu ajutorul controlului asupra devierii de la cursul normal, EPAS ia de asemenea in calcul si vantul din fata si alte conditii de drum, in vreme ce controlul activ al vibratiilor reduce vibratiile nedorite, resimtite la nivelul volanului.

 

Tempomat care se adapteaza automat

Cu ajutorul tehnologiei Tempomat Adaptiv, tu alegi viteza de deplasare, iar sistemul o va mentine constanta. Daca senzorul RADAR incorporat si camera detecteaza un vehicul in fata, sistemul va incetini masina ta, pentru a mentine distanta prestabilita. Indata ce drumul din fata e liber, sistemul va accelera pana la viteza aleasa.

 

Un plus de control la pornirea din rampa

Sistemul de Asistenta la Pornirea din Rampa impiedica temporar alunecarea in spate sau in fata, cand pornesti din panta. Sistemul functioneaza prin mentinerea presiunii la nivelul sistemului de franare, pentru un interval suplimentar de 2-3 secunde, oferindu-ti mai mult timp si control cand muti piciorul de pe pedala de frana, pe cea de acceleratie. Acest sistem e de asemenea util cand opresti si pornesti masina pe suprafete alunecoase.

 

Un sistem avansat care te ajuta sa pastrezi banda

Sistemul de Mentinere a Benzii de Rulare utilizeaza o camera orientata in fata, pentru a detecta daca ai iesit accidental de pe banda ta de deplasare. Sistemul de Avertizare la Parasirea Benzii te avertizeaza apoi printr-o vibratie a volanului si printr-un indicator de alerta vizuala. Daca reactionezi mai greu sau deloc, Sistemul de Asistenta la Pastrarea Benzii te poate ajuta cu cuplul de directie, sa revii pe banda corecta. Aceasta tehnologie e conceputa pentru suprafete rutiere cu mai multe benzi (precum autostrazile), prin urmare se va dezactiva automat la viteze mai mici de 70 km/h, putand fi dezactivata si manual.

 

Ford SYNC cu Asistenta de Urgenta

Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC este Asistenta de Urgenta. In caz de accident, cand se activeaza airbagul sau se dezactiveaza pompa de carburant, tehnologia poate utiliza un telefon mobil imperecheat si conectat prin Bluetooth®, pentru a te ajuta sa contactezi Serviciile de Urgenta*. Poti alege sa intrerupi apelul sau sa discuti cu personalul serviciului de urgenta, daca e cazul. Un aspect extrem de important e ca sistemul a fost proiectat sa furnizeze informatii vitale, precum coordonatele tale GPS.