Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Ford Mustang

Performanta si eficienta

Doua motoare puternice. Un singur Mustan

Am adaugat injectie directa de combustibil, duala, de inalta presiune si injectie de combustibil de joasa presiune in port, la renumitul motor V8 de 5,0 litri de pe Mustang. De asemenea, am crescut supraalimentarea pe motorul EcoBoost® de 2,3 litri, reducand in acelasi timp emisiile si mai mult.

 

Esapament cu supape active

Cu ajutorul noii tehnologii, poti prelua controlul asupra sunetului pe care il scoate Mustangul tau. E suficient sa alegi esapamentul cu supape active din meniul instrumentarului digital de bord si poti regla intensitatea sunetului scos de esapament, in patru setari: „Silentios”, „Normal”, „Sport” sau „Pista”. La modul „Silentios” poti seta si un temporizator, sa stii exact cand va functiona.

 

Putere de oprire remarcabila

Sistemul de Franare de Inalta Performanta include etriere de frana fata, cu patru pistoane si discuri ventilate, a caror performanta e legata de o serie de tehnologii electronice avansate de siguranta si asistare a soferului. Modelul GT cu motor V8 de 5,0 litri include caracteristici superioare: Etriere frontale Brembo™ cu 6 pistoane, care musca din rotoarele de 15" ventilate.

 

O cutie de viteze manuala, cu 6 viteze, reactiva, care merge ca unsa

Atat motorul V8 de 5,0 litri, cat si motorul EcoBoost de 2,3 litri, sunt disponibile cu transmisii manuale cu 6 trepte de viteza. Raportul scurt al primei trepte de viteza asigura accelerare excelenta de pe loc, In timp ce raportul de supraturatie al celei de-a 6-a trepte de viteza reduce rpm-ul motorului la viteze mai mari pentru a ajuta la Imbunatatirea economiei de carburant. Avand un schimbator de viteze suplu si precis, cursa scurta Intre trepte si opriri pozitive la schimbarea vitezei, cutia de viteze este conceputa pentru condus de performanta.

 

O cutie de viteze sofisticata cu transmisie automata

Cu ajutorul cutiei de viteze automate, obtii o acceleratie de exceptie, precum si eficienta extraordinara a utilizarii combustibilului. Sistemul de control electronic al cutiei de viteze permite setari ce optimizeaza performanta pentru diverse moduri de deplasare a noului Ford Mustang. Iar cu ajutorul programarii schimbarilor de viteza, cutia se poate adapta la conditii in schimbare si poate alege treapta de viteza corecta in orice situatie: de la autostrada, la pista de curse. De asemenea, cu ajutorul schimbatoarelor de directie montate pe roti, controlezi mereu puterea impresionanta a noului Ford Mustang.