Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Kuga

Noul Kuga

Design de exceptie, eficienta remarcabila, mai mult decat capabil.

 

Disponibil cu cea mai recenta tehnologie electrica Plug-in Hybrid de la Ford pentru a va oferi o experienta silentioasa si sofisticata a condusului unui SUV…cu o serie de tehnologii inteligente de asistenta si caracteristici perfecte pentru un stil de viata activ.

Tot ce este mai bun din ambele lumi

Indiferent de destinatie, noul Kuga Plug-in Hybrid utilizeaza doua surse de alimentare, pentru ca tu sa ajungi la destinatie cu cel mai mic consum de combustibil. Motorul electric avansat iti permite sa ai deplasari mai scurte, cu emisii zero si poate fi incarcat in orice loc in care ai acces la o sursa de alimentare. Pentru deplasarile mai lungi, motorul pe benzina, iti garanteaza ca poti merge cat de mult doresti si ajuta la reincarcarea bateriei in timpul functionarii. Acest Plug-in Hybrid nu e o optiune de compromis, e tot ce este mai bun in ambele lumi.

Sustenabil. Silentios. Capabil

La fel de potrivite pentru strazile aglomerate ale orasului si pentru drumurile serpuite, de tara. Tehnologia avansata Plug-in Hybrid a lui Ford Kuga combina un motor electric, pe baza de baterie, cu motorul pe benzina Duratec, de 2,5 litri, oferind o putere hibrida combinata de 225 CP, impreuna cu un consum remarcabil de combustibil si cu emisii de CO2 de doar 32 g CO2/km (WLTP)/26 g CO2/km (NEDC).

Poti alege 4 stiluri de condus , deci poti decide daca acesta functioneaza cu energie de la motorul electric (EV Now), de la motorul pe benzina (EV Later), de la o combinatie a celor doua (EV Auto) sau prin utilizarea motorului pentru a reincarca bateria hibrida in timp ce conduci (EV Charge). Astfel, poti usura orice calatorie si, in acelasi timp, poti mentine condusul prin oras sustenabil, silentios si rafinat.


 

Reincarcare fara stres

Noul Ford Kuga Plug-in Hybrid ofera o autonomie impresionanta, exclusiv electrica, de pana la 56 km. Pentru a mari la maximum eficienta, sistemul utilizeaza o combinatie intre franarea regenerativa si puterea extrasa din motorul pe benzina pentru a extinde autonomiei in timp ce conduci. 

Bateria hibrida poate fi reincarcata la majoritatea statiilor publice de incarcare. Alternativ, un cablu de incarcare casnic este furnizat impreuna cu vehiculul si poate fi utilizat oriunde ai acces la retea. Sau, ca accesoriu optional, priza de perete Ford ofera incarcare la domiciliu, cu viteza mai mare, capabila de o incarcare de la 0 la 100% in mai putin de 3,5 ore.

Asistenta suplimentara pentru motorul tau

Optiunea pe motorina Ford EcoBlue Hybrid a noului model Kuga integreaza un motor electric de mici dimensiuni, cu o baterie de 48 volti, pentru a imbunatati eficienta motorului. 

Acesta este un motor electric de tip „mild-hybrid”, care nu poate fi condus numai cu energie electrica. In schimb, motorul electric ofera un sprijin suplimentar motorului cu ardere atunci cand este necesar, ajutand atat la imbunatatirea consumului tau de combustibil, cat si la reducerea emisiilor. 

Nu e nevoie sa conectezi vehiculul la o sursa de alimentare externa, deoarece blocul acumulator separat de 48 de volti care alimenteaza motorul electric este reincarcat in timp ce conduci. Franarea regenerativa functioneaza prin redirectionarea energiei de la frane inapoi in bateria Mild-Hybrid-ului. 

Optiunea pe motorina mai inteligenta

Preferi un motor diesel? Ford Kuga ofera o gama variata de motoare EcoBlue de 1.5l si 2.0l, integrand cea mai recenta tehnologie pe motorina pentru a imbunatati puterea, cuplul si economia, reducand in acelasi timp emisiile. Furnizand o putere impresionanta de 120 CP sau 190 CP, indiferent de motorul pe motorina ales, vei avea, de asemenea, optiunea unei transmisii automate, manuale sau avansate.

Descopera mai jos mai multe caracteristici!

 

 

 

Caracteristici