Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Ranger

Noul Ford Ranger
NOUL FORD RANGER
 
 
Ford Ranger si-a construit reputatia ca pick-up pentru orice destinatie si incarcatura. 
 
Noul Ranger este proiectat sa confirme acest renume, printr-o serie de imbunatatiri ale designului, prestatiilor si tehnologiei.
 
Calitatile practice dovedite sunt dublate de performante de exceptie si eficienta consumului de combustibil, o gama de tehnologii remarcabile si un stil ultra-modern.
 
Constructie solida
 
 
Avand capacitatea sa transporte 1.403 kg*, sa tracteze pana la 3.500 kg** si sa treaca prin apa adanca de pana la 800 mm, noul Ranger este mai mult decat capabil.
 
E un vehicul care nu te lasa nici in cele mai aspre conditii, pe care te poti baza la cele mai dure solicitari si in care poti avea incredere ca iti ofera o experienta fantastica la volan, zi de zi.
 
*Sarcina utila bruta este in functie de modelul selectat si disponibilitatea in tara ta 
 
**Vehicule 4x4 de 160 PS/200 PS cu carlig de remorcare si remorca cu sistem franare
 
Dotare inteligenta
 
 
Tehnologie de control vocal si tactil cu Ford SYNC2, dotat cu ecran color de 8". Tempomat adaptiv cu avertizare frontala, sistem de Mentinere a benzii, sistem de Recunoastere a indicatoarelor rutiere si Avertizarea soferului: toate acestea sunt dotari noi, disponibile pe un vehicul cu specificatii deja foarte bune.
 
Imbunatatirile aduse motorului si sistemului de transmisie, printre care se numara Auto Start Stop si noi raporturi de transmisie finale, la care se adauga un nou sistem de servodirectie electric, contribuie la o economie remarcabila a consumului de combustibil si emisii de CO2 incepand de la 6,5l/100km (43.5mpg) si, respectiv, 171g/km, transformand noul Ranger intr-o alegere perfecta pentru afaceri si agrement, munca si divertisment.

 

Experienta la Volan Performanta si Eficienta Siguranta