Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Ranger

Confort si Utilitate

SYNC 2
 
Cu Ford SYNC2, poti prelua cu usurinta controlul asupra unor functii esentiale, cum sunt muzica, apelurile telefonice, sistemul de navigatie si climatizarea, cu ajutorul vocii sau prin intermediul ecranului tactil color de 8”. Bucura-te de divertisment sonor prin radio, CD player, conexiune USB sau flux audio prin Bluetooth.
 
 
Marsarier mai simplu, deoarece poti vedea ce se afla in spate
 
Stalpi opritori, garduri, ziduri joase… camera video pentru vizualizare spate se activeaza automat atunci cand selectezii marsarierul si iti arata tot ce se afla in spatele autovehiculului, pe un ecran* de 8" integrat in consola centrala. Sistemul afiseaza, de asemenea, ghidaje virtuale pentru a te ajuta sa parchezi si in cele mai inguste spatii. 
 
*la vehiculele dotate si cu Ford SYNC2
 
 
Senzori care faciliteaza procedura de parcare
 
Senzorii optionali pentru distanta la parcare te ajuta sa determini distanta dintre vehicul si orice fel de obstacol din fata sau din spate. Atunci cand detecteaza un obiect, senzorii emit o avertizare sonora care se intensifica cu cat va apropiati mai mult de obstacol.
 
 
Informatii esentiale despre calatorie
 
Computerul de bord iti ofera detalii si cifre utile in legatura cu distanta parcursa, consumul de combustibil, viteza si temperatura aerului din exterior. De asemenea, acesta precizeaza „distanta pana la golire”: un calcul estimativ al distantei pe care o poti parcurge cu combustibilul ramas in rezervor. Aceasta informatie este utila in special in timpul calatoriilor lungi sau daca urmeaza sa te deplasezi intr-un loc izolat.
 
 
Navigatia prin satelit te ajuta sa ajungi unde ti-ai propus
 
Un sistem de navigatie integrat, cu ecran color de 8" permite introducerea fara dificultate a destinatiei si cautarea punctelor de interes prin comenzi vocale.
 
 
Mereu temperatura ideala
 
Gratie sistemului de climatizare automata cu zona dubla de control poti seta temperaturi separate pentru sectiunile cabinei destinate soferului si pasagerului.
 
 
Ford Easy-Fuel, pentru alimentari fara probleme
 
Acesta face sa fie practic imposibila alimentarea gresita a noului Ranger, deoarece duza pompei pur si simplu nu se potriveste. si pentru ca Easy-Fuel este un sistem fara buson, nu o sa mai ai de-a face niciodata cu un buson murdar.
 
 
Stergatoare care se regleaza automat, in functie de ploaie
 
Seteaza unul dintre cele sase niveluri de sensibilitate pentru stergatoarele cu senzori de ploaie ale vehiculului, iar acestea vor porni automat cand apar precipitatii. Acestea isi regleaza singure viteza, in functie de intensitatea precipitatiilor.
 
 
Faruri care se aprind automat atunci cand este necesar
 
Noul Ranger este prevazut cu senzori care detecteaza scaderea intensitatii luminii in amurg sau la schimbarea brusca a conditiilor de iluminare. De exemplu, cand intri intr-un tunel. Atunci se activeaza farurile cu actionare automata, ceea ce poate sa usureze condusul, dar sa si creasca nivelul de siguranta.
 
 
Curata parbrizul rapid cu Quickclear
 
Aceasta dotare inteligenta este creata pentru a permite sa pornesti rapid in diminetile geroase. Trebuie doar sa apesi pe un buton, iar sistemul poate sa dezghete parbrizul in cateva secunde, chiar si la temperaturi negative.

Oglinzi laterale care se pliaza singure spre interior, ferindu-se de eventuale deteriorari
 
Este usor sa deteriorezi oglinzile laterale atunci cand intri sau iesi din spatii stramte sau cand esti parcat pe o strada ingusta. Oglinzile laterale pliabile electriec te pot ajuta sa eviti acest lucru, pliindu-se catre interior la atingerea unui buton.
 
 
Multe spatii de depozitare la indemana
 
Fiecare varianta de cabina are o multime de locuri de depozitare ingenioase. De exemplu, varianta cu cabina dubla are doua zone mari de depozitare sub scaunele din spate. Sunt disponibile trei console centrale (scurta, lunga si lunga cu o sectiune racita de sistemul de aer conditionat), in functie de tipul de cabina. Acestea contin compartimente de depozitare pentru alimente, precum si suporturi pentru pahar si sticla, tavi pentru obiecte mici si spatiu pentru telefonul mobil. Torpedoul ofera un volum urias de 11,9 litri, in el putand sa incapa un laptop de 15”, o umbrela stransa si multe altele.